Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Facebook Access Token Oluşturma Nasıl Yapılır?

https://mobil13.com.tr/author/manager
Facebook daha basit bir

Facebook daha basit bir şekilde kullanım olması ve yapmak istenilen işlemleri daha fazla detayla yapılabilmesi için imkân sağlamaktadır. Sık olarak eklediği güncellemeler ile daha fazla yenilik getirmektedir.

Bu yeniliklerinden biri de acces token yani kullanıcıların bazı kişiler ve sayfa paylaşımlarına erişim imkânı sunmakta bu olayın dışında da kendi içeriklerine değişiminin ve kolay ulaşımın gerçekleşmesi için de yardım etmektedir.

Eğer eğlence amaçlı ya da ticaret için bir hesabınız varsa sayfa kasma ya da beğeni işlemleri için bu uygulama kullanılır. Bu uygulama için öncelikle üyelik oluşturmanız gerektiğini de belirtelim.

Acces Token

Facebook Access Token Alımı Nasıl Olur?

Sayfanızı ya da hesabınızı sorunsuz bir duruma dönüşmesini istiyorsanız ve tokeni tercih ediyorsanız satın alma işleminin nasıl gerçekleşeceğinden bahsedelim. Satın alma işlemi için ilk önce hangi amaçla alınacağının belirtilmesi lazım ve ardından linke tıkladığınız zaman uygun olan satın alma işlemini belirleyin. Kendinize uygun olan satın alma işlemini gerçekleştirdiğiniz zaman kullanmaya başlamış olacaksınız. Aynı zamanda ID adresinizin de bilinmesi gerektiğini de belirtelim.

Access Token için ID Adresi Alma

Hesabınızın yönetiminin daha rahat olması ve beğenilere daha açık olması için tercih edeceğiniz token uygulaması için ID adresi almanız gerekiyorsa https://developers.facebook.com/  adresinden faydalanabilirsiniz. Yapmanız gereken ise add a new App üzerinden kod almak ve aldığınız kod sizin ID adresinizdir. Bu işlemi gerçekleştirdikten sonra token alma işlemini de tamamlayın ve Advanced bölümünde bulunan kodu kullanmanız yeterli olacaktır.