Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Facebook Anılarını Bulma

https://mobil13.com.tr/author/manager
Facebook her geçen gün

Facebook her geçen gün kendini yenilemeye devam ediyor. Bu özelliklerden biri de facebook anılardır. Bu özellik önceden bazı gönderileri fotoğrafları ve anları görüntülemenizi sağlar. Profilinizi oluşturduğunuz zamana kadar uzanan tüm özel anları kolayca bulabilirsiniz. Kategori dört farklı bölmeye ayrılmıştır. Bunlar; bugün bugün yapılan arkadaşlar anıların özetleri kaçırmış olabileceğiniz anılar.

Bugünkü Anılar
Bu bölümde size belirli günlerde gerçekleşen anılar gösterilecektir. Bu anılar profilinizi açtığınız yıla kadar uzanır. Hangisini isterseniz onu görürsünüz.

Bugün Edinilen Arkadaşlar
Facebook burada sizlere kimlerle ne zamana arkadaşlık edinildiği hatırlatılacaktır. Hatta bu kişilerle oluşturduğunuz kolajlar bile hatırlatılacaktır.

Kaçırmış Olabileceğiniz Anılar
Anılarınızı sürekli kontrol etmeyi sevmiyorsanız bu bölümde sizlere bu anılar sürekli hatırlatılacaktır. Anılara erişmek için;
-Facebook’a girin.
-Keşfet’ten anılar’ı seçin.
-O günün anıları görünecektir.
Eğer isterseniz arama motoruna belirli gün veya tarih girerek o güne dair anılarınızı bulabilirsiniz. Yanı sıra çok eski bir tarihteki fotoğraflarınızı bulmak için;
-Facebook anılar’a girin.
-Tarihleri gizle ve yeni tarih aralığı yazan yeri girin.
-Gizlemek istediğiniz fotoğrafın tarihini girin.
-Son olarak kaydedin. Artık o fotoğrafınız zaman tünelinizde görünmeyecek.
Gönderilerinizi bulmak için ise belirli bir gün veya tarih girebilirsiniz. Eğer isterseniz anılarınızı silebilirsiniz ama teker teker silme işlemi yaparsınız. Dilerseniz bulduğunuz anıları eski arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.