Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Facebook Grubundan Ayrılma!

Popüler sosyal medya uygulamalarından

Popüler sosyal medya uygulamalarından biri olan Facebook gün geçtikçe daha da popülerleşiyor. Facebook uygulaması sayesinde arkadaşlarınızla iletişim kurup keyifli vakit geçirebilirsiniz. Facebook gruplarına dahil olup bilgiler alabilirsiniz. Fakat bazen grupları gereksiz bulup ayrılmak isteyebilirsiniz. Bu yazımızda ise sizlere Facebook grubundan nasıl ayrılacağınız konusunda bilgi vereceğiz.

Facebook uygulamasında ayrılmak istediğiniz gruba girin. Grup resminin hemen altında bulunan seçeneklere tıklayın. Eğer gruba üyeyseniz seçenekler arasında Katıldı kelimesini göreceksiniz. Açılır menü görüntülemek için Katıldı’ya tıklayın. Gruptan Ayrıl seçeneğini seçin ve bu adımlar sayesinde Facebook grubundan ayrılacaksınız. Facebook grupları bazen sıkıcı gelebilir ve ayrılarak artık o sıkıcı gruplardan kurtulabilirsiniz. Gruptan ayrıldığınız zaman artık grup konuşmalarını görmezsiniz ve grup üzerinden gelen bildirimleri almazsınız.


Facebook grupları kalabalık olduğu için ayrıldığınız zaman fark edilmezsiniz ve bu durumu yöneticiler görebilir. Ancak sizi tanıyanların olduğu bir gruba dahilseniz fark edilebilir. Yukarıda anlatmış olduğumuz adımlar sayesinde Facebook grubundan ayrılmış olursunuz. Bu konu üzerinden merak ettiğiniz soru ve görüşlerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.