Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Facebook Konumunuzu İzliyor mu?

Facebook ve diğer sosyal

Facebook ve diğer sosyal medya platformları yaptığımız birçok şeyi takip ediyor. Akıllara takılan soru ise Facebook konumumuzu izliyor mu çağrılarımızı dinliyor mu? Facebook uygulaması reklamverenlerin belirli bir coğrafi konum üzerinden sizinle bağlantı kurmaya yardımcı olmak adına sizin konumunuzu izler. isteğe göre konum özelliğini devre dışı bırakarak içinizi rahatlatabilirsiniz. Aklınıza takılan bu soruyu da konumunuzu kapatarak halletmiş olursunuz.

İlk olarak Android cihazlarda Facebook uygulamasının konumunu kapatmak için Facebook’u açın. Daha sonra sağ üstte yer alan üç satır menü simgesini seçin. Ardından hesap ayarları ve konumu seçin. Konum Geçmişini Devre Dışı Bırak’ı seçin. Son olarak Konum Hizmetini kapalı konuma getirin. Bu adımlar sayesinde Android cihazınızda Facebook konumunuzu kapatmış olursunuz.


iOS işletim sistemine sahip cihaza sahipseniz ve Facebook konumunuzu kapatmak istiyorsanız cihazınızda Ayarlar alanına geçin ve Gizlilik’i seçin. Konum servislerini ve Facebook’u seçin. Konum hizmetlerine izin ver kısmının yanında yer alan Asla alanını seçin. Başka bir yöntem de Facebook uygulamasını açın. Sağ altta Diğer ve Ayarlar alanını seçin. Hesap Ayarları ve Konum’u seçin. Yakın arkadaşları seçin ve kapalı konuma getirin. Konumunuzu bu işlemleri uygulayarak kapatabilirsiniz.

Bu adımlar sayesinde Facebook uygulamanızda konumunuzu kapatmış olursunuz. Aklınıza takılan Facebook konumumuzu izliyor mu sorununu da bu şekilde çözmüş olursunuz. Bu konu üzerinden merak ettiğiniz soru ve görüşlerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.