Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Facebook Messenger Uygulaması Olmadan Nasıl Kullanılır?

Popüler sosyal medya uygulamaları

Popüler sosyal medya uygulamaları arasında yerini alan Facebook yıllardır yerini kimseye vermedi. Instagram Twitter gibi sosyal medya platformlarında daha çok kullanıcı yer alsa da Facebook yılların uygulaması olduğu için her zaman yeri ayrı konumdadır. Bu yazımızda da sizlere Facebook Messenger uygulaması olmadan nasıl kullanılacağına dair sizlere bilgi aktaracağız.

Bu durumu Facebook hesabınıza giriş yaparak gerçekleştirebilirsiniz. Yapmanız gereken ise Facebook Messenger uygulamasını mobil cihazınızdan silin. Tarayıcı üzerinden Facebook.com/home.php adresine ulaşın. Kullanıcı bilgileri ardından girişinizi gerçekleştirin. Bu adımlar sayesinde Facebook Messenger Uygulaması olmadan giriş gerçekleştirebilirsiniz ancak işinize yaramadıysa aşağıda yer alan adımları takip edebilirsiniz.

Mobil tarayıcınızı açın. Daha sonra Facebook.com adresine gidin ve giriş yapmayın. Eğer tarayıcınızda bu özellik yer alıyorsa içerik menüsünü açın. Daha sonra MasaüstüSitesiİste seçeneğinin yanındaki onay kutusuna basın. Kullanıcı bilgilerinizi yazdıktan sonra girişinizi gerçekleştirin. Bu yazımızda sizlere Facebook Messenger uygulaması olmadan nasıl giriş gerçekleşeceği konusunda bilgi verdik. Bu konu üzerinden merak ettiğiniz soru ve görüşlerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.