Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Facebook Messenger’da ifade anlamları 2020

https://mobil13.com.tr/author/manager
Facebook Messenger’da çoğu simge

Facebook Messenger’da çoğu simge kafanızı karıştırabilir. Bugün sizlere Facebook Messenger’da yer alan simgelerin hangi anlamları taşıdığını açıklayacağız. İşte sizler için mükemmel bilgiler….

1. İçi Boş Mavi Çember Simgesi nedir?

Messenger’da yer alan mavi çember simgesi aslında mesajınızın şuan gönderilme aşamasında olduğunu gösteriyor. Mavi çember simgesi görünüyorken konuşma penceresini kapatmamanız gerekiyor. Çünkü mesajınız gönderilmeden kapatırsanız mesajınız gitmeyecek ve kaybolacaktır.

2. Mavi Çember İçinde Tik İşareti Nedir?

Bir diğeri ise mavi çember içinde tik işareti oluyor. Mesajınızın gönderildiği anlamını taşıyan bu simgeyi görünce endişelenmeyin.

3. Daire Profil Fotoğrafı Simgesi Nedir?

Daire profil fotoğrafı simgesinin anlamı mesajınızın iletildiğini yada okunduğunu gösteriyor.

4. Kırmızı Üçgen Nedir?

Bu kırmızı üçgen sadece mesajınızın internet bağlantısı kesilmesinden dolayı gönderilmediği sırada karşınıza çıkar. Bu bakımdan internet bağlantınızı kontrol etmenizde fayda olacaktır.

Facebook Messenger’da “Görüldü” Gizleme?

Facebook Messenger’da mesajları okuduğunuzda görüldü simgesini nasıl gizleyebilirsiniz. Görüldübilgisinin karşıdaki kişiye bildirilmesini engellemek için bazı üçüncü taraf yazılımlar mevcut. Bu bakımdan bu programları Google üzerinden araştırarak ulaşmanızı tavsiye ediyoruz.

Ancak bizler pek fazla bu çeşit uygulamaları önermiyoruz. Virüs ve veri hırsızlığı olabileceği için.