Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Muhtemelen Kullanmadığınız Facebook Messenger’ın En İyi Özellikleri

Facebook bağımsız Messenger uygulamasını

Facebook bağımsız Messenger uygulamasını zorunlu kılmak için çok fazla çaba sarf etti. Birçoğu (aralarında kendim) mesajlar için bağımsız bir uygulamanın gereksiz olduğunu düşünüyor. Öyle olsa bile bu onu kötü bir uygulama yapmaz ya da kendi yolunda kullanmaz . İşte Facebook Messenger’ı kullanmaya değecek en iyi özelliklerden bazıları.

Dahili Kamera ile Anında Fotoğraf veya Video Çekin

Kamerayla fotoğraf çekmek gerçekten bir özelliğin romanı olmamalı. Ancak Messenger uygulaması uygulamanın klavye bölümüne küçük (ancak genişletilebilir) bir vizör yerleştirir. Uygulamayı gerçekten terk etmeden bir resmi çekmek için ön veya arka kamerayı kullanabilir ve gönder düğmesine dokunabilir veya video çekmek için basılı tutabilirsiniz. Bu bile sohbet kafalarında çalışır böylece işletim sisteminin herhangi bir yerinde Facebook Messenger’dan fotoğraf çekebilirsiniz.

Görsel Arama Resimleri Web’den Paylaşır

Web’den resim bulmak ve bağlantıyı paylaşmak cep telefonuna bir tür acı veriyor. İmkansız değildir ancak iki veya üç farklı uygulama arasında atlamak anlamına gelebilir. Facebook Messenger’da açılır menüden Görsel Arama’ya erişebilirsiniz. Bir arama terimi girin resim sonuçlarının bir listesini göreceksiniz. Mesaj alıcınıza göndermek için bir tanesine dokunmanız yeterlidir.

Nerede Olduğunu Hızlı Bir Şekilde Göstermek için Konum Özelliğini Kullanma

Konum paylaşımı çoğu insan listesinde tam olarak yüksek öncelikli değildir. Ancak arkadaşlarınızla buluşmaya çalışırken konumunuzu geçici olarak paylaşmak yardımcı olabilir. Belirli bir mesaj için konumu etkinleştirmeniz yeterlidir; nerede olduğunuzla etiketlenecektir. Konuştuğunuz diğer kişi daha sonra menüdeki “Haritayı Görüntüle” ye basabilir.

Hızlı Sesli Notlar Gönder ve Sesli Postaları Ortadan Kaldır

Bazen sadece sesli bir şeyler söylemelisin. Ses transkripsiyonu metin mesajlarını dikte etmeyi kolaylaştırırken ses kliplerini oldukça hızlı bir şekilde paylaşabilirsiniz. Mikrofona dokunduğunuzda size küçük bir kırmızı düğme sunulur. Ses klibi kaydetmek için düğmeyi basılı tutabilirsiniz. İşiniz biter bitmez derhal gönderilecektir. Messenger’ı iki yönlü sesli aramalar için de kullanabilirsiniz .

Toplu İletileri Kolay Bulmak için Sabitlenmiş Grup Sohbetlerini kullanın

Grup sohbetleri bir grup insanla aynı anda iletişim kurmak için harika bir yoldur. Facebook bile bunu yapmanın daha iyi yöntemlerinden birine sahip. Ancak web’de (veya eski Android uygulamasında) eski bir grup sohbeti bulmak tam olarak sezgisel değildir. Grup sohbetleri genellikle normal sohbetlerle birlikte toplanır bu yüzden daha sonra bulmak çok acı vericidir. Cep telefonunda öyle değil. Grup sohbetleri kendi özel sekmelerini alır ve en sevdiğiniz sohbetleri en üste bile ekleyebilirsiniz böylece onları asla kaybetmezsiniz.

Muhtemelen Tanıdığınız Çoğu Kişi Facebook Kullanıyor

Bu sadece canavarın doğası kadar bir özellik değil. Facebook gizlilik müdahaleci reklamlar ve elbette ayrı Messenger uygulamasını zorunlu kılma kararı gibi konularda çok fazla eleştiriliyor (ve çoğu hak ediyor) . Ama dürüst olalım: Hala kullanıyoruz. Çok. Parasal karşılığı 1320000000 kişilik her ay. Ayrı uygulama gereksiz olsa da yine de oldukça iyi bir uygulama. Bu Facebook hakkında olabilecek diğer endişelerimizi çözmüyor ancak yine de kullanan 132 milyar insanın bir parçasıysanız Messenger insanlarla iletişimde kalmak için harika bir yoldur.