Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Facebook’ta Arkadaş Silme

https://mobil13.com.tr/author/manager
Facebook’ta aktifseniz ve çevrenizde

Facebook’ta aktifseniz ve çevrenizde geniş ise facebook arkadaş listeniz kalabalık olabilir. Bu kalabalıktan bazen sıkılıp onları temizlemek isteyebilirsiniz ki bu bizce iyi bir fikirdir. Peki bunu nasıl yapacaksınız?

Facebook’ta Arkadaş Silme Nasıl Yapılır?
Yapmanız gereken şey kişinin profiline gitmek ve kişi silüetine benzeyen simgenin orda onay işaretini bulmak. Buna tıklayın ve açılan seçeneklerden ‘bu kişiyi arkadaşlıktan çıkar’ seçeneğine basın. Onaylama işleminden sonra o kişi arkadaşlıktan çıkmış olacaktır. Hepsi bu kadar!

Sınırlandırılmış Arkadaşlarınızı Facebook’ta Arkadaşlıktan Çıkarma
Bu bölümden çıkarmak istediğiniz arkadaşlarınız varsa arkadaşlık seçeneklerinden kişinin profiline gidin ve arkadaş listesini düzenle’ye basın. Daha sonra sınırlı bölümden o kişiyi kaldırın. Tüm arkadaş listenize erişmek istiyorsanız sol tarafta bulunan arkadaş listesine girin. Arkadaş listesinden birini çıkarmanın en hızlı yolu yukarıda anlattığımız seçeneklerdir.

Facebook’ta Arkadaş Listesi Silme
Arkadaş listenizi silmek için arkadaş listenize girmeniz gerekir. Bunun için sol tarafta daha fazla göster seçeneğine basmanız gerekir. Arkadaş Listeleri sayfasında oluşturduğunuz her listenin yanı sıra Facebook profilinizle birlikte gelen bazı varsayılan listeleri göreceksiniz. Fare imlecini bir listenin üzerine getirdiğinizde sağ tarafta bir dişli simgesi belirecektir. Listeyi Sil seçeneğini ortaya çıkarmak için üzerine tıklayın.

Facebook’ta Tanıyor Olabileceğim Kişileri Silebilir Miyim?
Tanıyor olabileceğiniz kişilerle ilgili sürekli bildirim almak sinir bozucu olabilir ancak ne yazık ki bunu silmenin bir yolu yok. Ancak daha az karşınıza çıkmasını sağlayabilirsiniz. Profil sayfanızda sağ üstteki açılır menüye girin. Ayarlar ve gizlilik’e ardından ayarlar’a gidin. Ayarlar sayfası açıldığında sol taraftaki bildirimler’e gidin. Buradan Tanıyor Olabileceğiniz Kişiler dahil tüm Facebook bildirimlerini düzenleyebilirsiniz.

Facebook’ta birini arkadaşlıktan çıkarırsanız karşı taraf bildirim gitmez. Ayrıca facebook’ta aynı anda birden fazla arkadaşınızı silemezsiniz.