Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Facebook’ta Sizi Engelleyenleri Bulma!

https://mobil13.com.tr/author/manager
Popüler sosyal medya listesinde

Popüler sosyal medya listesinde yerini koruyan Facebook bazen canınızı sıkabilir. Bazen bazı kişiler tarafından facebook’ta engellenebilirsiniz. Peki bunu nasıl anlayacağınızı biliyor musunuz? Gelin buna birlikte cevap arayalım.

Arkadaş listenizde yok olan kişiler arkadaş listenizdeki rakamların günler içerisinde değişmesi sizi şüphelendirebilir. Acaba bu durum neyden kaynaklanıyor? Belki tahmin ettiğiniz üzere bazı kullanıcılar sizi engelledi ancak hesaplarını da kapatmış olabilirler. Bunu tam anlamıyla anlamak için kişilerle iletişime geçin. Bu kişilere mesaj atın.
Diğer bir seçenek ise facebook’un arama bölümünde bu kişilerin kullanıcı adlarını yazıp aratın. Eğer karşınıza çıkıyorsa sizi engellememiş demektir. Facebook hesabınızdan çıkış yaparak isimlerinin aratmayı da deneyebilirsiniz. Bu yöntemlerin dışında bir başka facebook hesabından kişilerin kullanıcı adlarını yazıp aratın. Eğer sizin hesabınızda çıkmıyor ancak bir başka facebook hesabında çıkıyor ise bu kişi engellemiş demektir.