Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Facebook’ta yayınlanan fotoğraflar nasıl düzenlenir?

Diğer birçok sosyal platformda

Diğer birçok sosyal platformda olduğu gibi Facebook yayınlandıktan sonra fotoğraf düzenlemeye izin vermez. Fotoğraflar yüklendikten sonra onları hiçbir şekilde değiştiremezsiniz.
Eğer bir fotoğrafı yayınladıktan sonra düzenlemek istiyorsanız yapabileceğiniz değişiklik fotoğraf açıklamasını etiketlenen kişileri ve fotoğrafın çekildiği yer olacaktır.

NE YAPABİLİRİZ?

Öncelikle profiliniz grubunuz veya sayfanızdaki bir resim gönderisine yeni resimler ekleyebilir ve orijinal fotoğrafı değiştirebilirsiniz. Ayrıca yoruma veya durum güncellemesine yeni bir fotoğraf silebilir ve yükleyebilirsiniz.

Gönderideki resmi değişmek için yayınladığımız gönderide üç noktaya tıklayarak gönderiyi düzenle seçeneğinden eklemek istediğimiz fotoğrafı seçip onaylayabiliriz. Aynı zamanda yorumdaki fotoğrafı da değiştirebiliriz. Bunun için mevcut fotonun yanında üç noktayı tıklayarak metin kutusunu tıklayın ve başka bir satır açmak için klavyenizdeki Shift ve Enter tuşlarına birlikte basın. Kamera simgesine tıklayın. Orijinal fotoğrafınızın düzenlenmiş halini seçin. Metin kutusunu tekrar açın ve Enter tuşuna basın.

YORUMDAKİ FOTOĞRAF BAĞLANTISINI DEĞİŞTİRİN
Sorunlu yorumu bulduktan sonra yanındaki üç noktadan yorumu düzenle deyip istediğiniz şekilde değiştirebilirsiniz.

SIKÇA SORULAN SORULAR

Facebook gönderime fotoğraf eklememe izin vermiyor.
Bunun sebebi ya düzenlenen görüntü orijinal değildir ya görüntüyle alakalı başka türlü sıkıntılar vardır. Görüntü formatını değiştirebilir yeniden boyutlandırabilirsiniz.

Kapak fotoğrafımı nasıl düzenleyebilirim?

Kapak fotoğrafına yeni bir tane yüklemenin dışında çok fazla seçeneğiniz yoktur. Profil resimlerine benzer şekilde düzenle simgesine tıklayıp yeni bir resim yükleyebilirsiniz.
Profil resmime yüklendikten sonra bir çerçeve ekleyebilir miyim?

Tabiki!Profil resminizdeki düzenleme simgesine tıklayın ve ‘Çerçeve Ekle’ seçeneğini seçin. Aşağı kaydırın ve beğendiğiniz kareyi seçin. Çerçeveyi kaldırmak istiyorsanız aynı işlemi uygulayın ancak yeni bir çerçeve seçin veya tamamen kaldırmak için seçeneğe tıklayın.
Görünüşe göre facebook fotoğraf ile ilgili düzenlemelerde bir değişiklik yapmayacak. O yüzden neler yüklediğimize dikkat etmekte fayda var.