Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fortnite’de para iadesi nasıl alınır?

https://mobil13.com.tr/author/hafize
Fortnite’ta yanlışlıkla alışveriş mi

Fortnite’ta yanlışlıkla alışveriş mi yaptınız? Endişelenmeyin paranızı geri alabilirsiniz!

Fortnite şu anda etrafındaki en büyük oyunlardan biri olup her yaştan oyuncuya tek bir kuruş harcamak zorunda kalmadan birlikte oynamaya inşa etmeye ve ateş etmeye bir yol sunuyor. Her neyse yüzeyde – Epic Games 2018’de Fortnite’ın çeşitli bölümlerinden oyun içi Savaş Geçişinin satışı ve sınırlı süreli kaplamalar dahil olmak üzere açık bir şekilde delirdi.

Fakat eğer siz (ya da daha büyük olasılıkla çocuğunuz) Fortnite’te yanlışlıkla satın aldıysanız ne olur? Kazanılan paranı geri alabilir misin? Neyse ki bu oldukça basit bir işlem ve geri ödeme başvurusunda bulunmanın bir çok yolu var. Fortnite’de para iadesi almak için nasıl konuşacağız.

Fortnite oyun içi geri ödeme alma

İyi haber şu ki Epic Games Fortnite içinde yapılan alışverişlerden geri ödemeyi almayı inanılmaz derecede kolaylaştırdı – aslında işlem yalnızca birkaç tıklamayla gerçekleşir ve oyunun herhangi bir sürümü PC konsol veya Android üzerinden erişilebilir . Yakalamak budur.

Tabii ki bir ödeme var ve bu ödeme geri ödeme hizmetini yalnızca üç kez kullanabilmenizdir. Ayda üç kez değil hatta yılda üç kez bile – toplamda üç kez. Bu insanların sistemi kötüye kullanmalarını engellemelidir ancak dördüncü geri ödeme isteğiniz bu ise harika değildir. Bu yöntemi kullanarak yalnızca V-Bucks ile iade edeceğinize dikkat edin harcadığınız IRL parası değil.

Neyse oyun içi Fortnite satın alımlarında geri ödeme almak kolaydır – aşağıdaki adımları uygulamanız yeterlidir:

PC‘nizde konsolunuzda veya mobil cihazınızda Fortnite‘i açın.
Ekranın sağ üst köşesindeki menü simgesine dokunun ve Ayarlar seçeneğini seçin.
Hesap ve İçerik‘i seçin .
Seç Bir İsteği Gönder altında Kasıtsız Satın Alma
Para iadesi yapmak istediğiniz ürünleri seçin ve para iadesi için bir neden seçin – yanlışlıkla bir satın alma yetkisiz satın alma veya başka bir şey olabilir. Unutma üç geri ödeme limitin var!
İsteğini gönder.
En iyi yanı hizmetin tamamen otomatik olması ve V-Bucks’unuzun hesabınıza iade edildiğini ve başka bir şey için harcanmaya hazır olduğunu bulmanız.

Fortnite iadesi için Epic Games ile iletişime geçin

İzniniz olmadan satın aldığınız çeşitli ciltler ve diğer ürünler için para iadesi almanız gerekiyorsa (sinir bozucu çocuklar haklı mıyım?) Ardından talebinizi Epic Games Destek Merkezi aracılığıyla göndermeniz gerekir. Bu ilk yöntemden daha fazla zaman alırken yetkisiz satın alımlarda nakit geri ödeme almanın bir yolunu sağlar.

Forticite alımlarından geri ödeme almak için Epic Games ile doğrudan iletişime geçmek için Destek Merkezinde bu sayfaya gitmeniz gerekir . Oradan Epic’e bir e-posta göndermek için Bize Ulaşın’ı tıklayın . E-postada durumu özetlemenizi ve iade etmeniz gereken tüm öğelerin bir listesini eklemenizi öneririz.

Bu bir bottan ziyade insanlar tarafından ele alındığı için bir cevap için bir veya iki gün bekleyeceksiniz ancak geri ödemenizi almalısınız .

Epic Games özellikle yetkisiz satın alma işlemlerine geri ödeme yapmada genellikle oldukça iyidir ancak tekrar tekrar yapmaz bu nedenle isteklerinizi minimumda tuttuğunuzdan ve kredi kartınızı çocuğunuzun bilgisayarından / konsolundan / telefonundan gelecekte tekrar olmasını önlemek.