Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Galaxy A72’nin Teknik Özellikleri!

https://mobil13.com.tr/author/manager
Kore teknoloji devi Samsung

Kore teknoloji devi Samsung gerçekleştirdiği bir etkinlikte yeni Galaxy A52 ve A72 modellerini tanıttı. Bir önceki modele göre yüksek donanım ve özellikle gelen A71 stereo hoparlörler su geçirmezlik gibi çeşitli üst düzey özellikler barındırıyor.

Teknik özelliklerine gelecek olursak 6.7 inç FHD+ 800 nit parlaklığa 90 Hz Süper AMOLED Infinity-O bir ekrana ve 32 Megapiksel selfie kameraya sahip. Arka tarafta ise 64 Megapiksel ana + 12 Megapiksel ultra + 8 Megapiksel telefoto + 5 Megapiksel makro olmak üzere dörtlü bir kamera yerleştirilmiştir. 64 Megapiksel ana ve 8 Megapiksel telefoto kamera içerisinde OIS (optik görüntü sabitleme) seçeneğine sahip. OIS sayesinde daha mükemmel zoom çekimleri yapma imkanına sahip oluyorsunuz. Son derece göz kamaştırıcı özelliklere sahip bu telefon Pro video moduna da sahip.

Yeni özelliklerden biri de kamera içerisine Snapchat efektlerini yerleştirmesi. Bunların dışında Stereo hoparlörler ile gelerek daha gelişmiş bir multimedya deneyimi sunuyor. IP67 sertifikası ile birlikte telefonunuz suya toza karşı 1 metreye kadar 30 dakika dayanıklılık gösteriyor. Kryo 465 Gold CPU ve Kryo 465 Silver CPU içerisinde barındıran model Adreno 618 grafik işlemcisine ve android 11 tabanlı işletim sistemine sahip. Bataryası ise 25 W hızlı şarj destekli 5.000 mAh’a sahip bir şekilde sunuluyor.