Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus Rastgele Kapatılıyor (Çözüm)

Galaxy S9 ve Galaxy

Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus Rastgele Kapatılıyor hatası nedir? Bugün sizlere Samsung Galaxy S9 ve S9 Plus modellerin rastgele kapanma sorununa değineceğiz. İşte detaylar…

Her iki telefonda günümüzün en akıllı telefonları listesinde yer almasına rağmen bazı kullanıcılar telefonlarından şikayetçi olmaya başlamış durumda. Sebep ise kullanıcılar ya oyun oynarken yada müzik dinlerken hatta telefon ekranı kapalıyken uğraşmadıkları halde bir anda telefonun kapandığını söylüyor. Şarjın dolu olmasına rağmen böylesine bir telefonun kapanması elbette kafa karıştırıyor.

Galaxy S9 Plus rastgele kapanıyor neden?

Bu telefonların rastgele kapanma sebebi virüs batarya problemi ve telefon ayarları olabiliyor. Eğer telefon ebeveny modunda ise telefon bir süre sonra kapanıp açılabilir. Bunun yanı sıra batarya ömrü bitmiş ise veya çok fazla şarj edip çıkarıyorsanız bataryanın değişmesi gerekebilir.

Ancak kesin olarak yabancı vatandaşların da söylediği gibi yazılım güncellemesinin bozduğunu söyleniyor. Telefon açıldığında fabrika ayarlarına geri yükleyin. Yada son gelen güncellemeyi indirip OTA yada telefon üzerinden imkanınız varsa yapın.