Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Google Fotoğraflar’ın Ücretsiz Depolama Alanı Sona Erdiğinde Ne Yapmalı?

https://mobil13.com.tr/author/manager
Google Foto içinde bulunduğu

Google Foto içinde bulunduğu beş yıldan çok daha uzun süredir varmış gibi geliyor. 2019 itibarıyla hizmet 1 milyardan fazla kullanıcıyı çekmişti bu da Google’ın ücretsiz sınırsız depolamayı sonlandırdığına dair son duyurunun bir milyardan fazla insan için büyük bir darbe olacağı anlamına geliyor.

1 Haziran 2021 itibarıyla yüklediğiniz veya uygulama tarafından otomatik olarak yüklenen tüm fotoğraflar veya videolar 15 GB Google depolama alanınıza veya Google hesabınızda ne kadar depolama alanına sahip olduğunuza göre hesaba katılacaktır.

Google Fotoğraflar Çalışmaya Devam Edecek
Teknik olarak o tarih geldiğinde herhangi bir şey yapmanıza gerek yoktur çünkü telefonunuzla çektiğiniz fotoğraflar ve videolar normal şekilde Google Fotoğraflar’a yüklenmeye devam edecektir. Ancak depolama alanınız dolduğunda bu duracaktır.
Bu bu görüntülerin telefonunuzda kalacağı ve bulutta yedeklenmeyeceği anlamına gelir.

Artık fotoğraflarınızın ve videolarınızın çevrimiçi bir yedeğine sahip olmadığınız gerçeğinin yanı sıra bunlara başka herhangi bir cihazdan Google Fotoğraflar’da erişemeyeceksiniz.

Daha fazla Google Foto depolama alanına nasıl sahip olabilirim?
Gereksiz fotoğraflarınızı silin. Ancak bu alan er ya da geç fotoğraflar ve videolarla tekrar dolacağından bu yalnızca geçici bir çözümdür. Ve unutmayın ücretsiz 15 GB Gmail ve Google Drive tarafından kullanıldığından e-postaları almaya ve yeni Google Dokümanları oluşturmaya veya dosya yüklemeye devam etmek istiyorsanız kullanılabilir depolama alanına ihtiyacınız olacaktır. Ancak nihayetinde Google Fotoğraflar’a yedeklemeye devam etmek istiyorsanız ödeme yapmanız gerekecek. 100 GB’a yükseltme ayda 2 £ / 2 $ ‘dan daha azdır ve ihtiyacınız olursa 2 TB’a kadar sahip olabilirsiniz.