Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Google Haritalar Tarih Oluyor! Yapay Zeka Haritası Ola Maps Geliyor

Milyonlarca kişinin kullandığı Google Haritalar artık yerini yenilerine mi bırakıyor? Yapay zeka haritası Ola Maps dikkat çekmeye başladı.

Milyonlarca kişinin kullandığı Google

Navigasyon devi olarak bilinen Google Haritalar, yeni seçenekler karşısında geri plana düşebilir. Apple Maps ve Yandex Maps’e göre çok fazla kullanılsa da yapay zeka destekli harita yerinden edebilir!

Ola Maps, yapay zeka desteği ile oluşturulan yeni bir navigasyon sistemi olarak bulunuyor. Hindistan merkezli oluşturulan bu haritada fiyatlandırma seçenekleri dikkat çekiyor.

Ola Maps Hakkında Bilgiler

Tüm kullanıcılar için ayda 5 milyon ücretsiz API bilgisi sunması bekleniyor. Ekstra özellikler için fiyatlandırma gerektirse de bunun Google’a göre %50 indirimli olacağı konuşuluyor.

Üç yıl taahhüt sözü veren müşterilerine ise ücretsiz erişim izni verileceği bildiriliyor. KOBİ ve küçük boyutlu işletmeler için ise normalden farklı fiyatlandırmalar bulunuyor.

İlk olarak Hindistan’da kullanılacak Ola Maps, uygun fiyatlarından dolayı çoğu ülkede yer almsaı bekleniyor. Net bir fiyat bilgisi ise henüz duyurulmadı.

Kaynak: Haber Merkezi