Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Google Hesabı Nasıl Silinir?

https://mobil13.com.tr/author/manager
Merhaba. Muhtemelen pek çoğumuzun

Merhaba. Muhtemelen pek çoğumuzun artık kullanmadığı ancak oralarda bir yerlerde yaşamaya devam eden çok fazla sayıda hesabı vardır. Hatta bazen hangi amaçla bu hesabı açtığımızı açtığımız hesabın şifresini dahi unutabiliriz. Bu gibi durumlarda bu hesapları silmemiz gerekebilir.

Google Hesabı Nasıl Silinir?
-Google Hesabı internet sitesine gidin.
-Soldaki menüden Veri ve Kişiselleştirme sekmesine tıklayın.
-Aşağıya kaydırarak Bir Hizmeti veya Hesabınızı Silin seçeneğine basın.
-Açılan ekrandan Hesabınızı Silin butonuna tıklayın.
-Gerekli adımları tamamlayın.
Google Hesabı internet sitesine giriş yaptığınızda karşınızda basit bir panel yer alacak. Google hesabınızı kalıcı olarak silebilemek adına öncelikle bu panelin sol tarafında yer alan menüden Veri ve Kişiselleştirme sekmesine giriş yapmanız gerekiyor.

Bu sekmeye giriş yaptıktan sonra ekranı bir miktar aşağı kaydırmanız gerekiyor. Bunun ardından aşağıda Bir Hizmeti veya Hesabınızı Silin isimli bir kutucuk göreceksiniz. Hesabınızı silebilmek için bu kutucuğun üzerine tıklamanız gerekiyor. Bu kutucuğa tıkladıktan sonra başka bir ekrana yönlendirme sağlanacak.

Açılan ekrandan Hesabınızı Silin butonuna tıklamanızın ardından şifrenizi yeniden girmeniz istenecek. Şifrenizi başarılı bir şekilde doğruladıktan sonra hesabınızı silmeye çalıştığınıza yönelik birkaç bildirim göreceksiniz. Tüm adımları tamamlamanızın ardından hesabınızı başarılı bir şekilde silmiş olacaksınız.