Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Google Pixel 2 ve Pixel 2 XL’e kablosuz şarj nasıl eklenir

https://mobil13.com.tr/author/hafize
Google’ın Pixel 2 ve

Google’ın Pixel 2 ve 2 XL Android akıllı telefonları mükemmel ancak kablosuz şarj özelliği yok. İşte kolayca ve ucuza nasıl ekleneceği.

Google’ın Pixel 2 ve Pixel 2 XL akıllı telefonları 2017 sonunda özellikle üstün yazılımları ve yetenekli kameraları için övgüler kazandı;

Pixel 2 serisinin halefleri olan Pixel 3 ve 3 XL 2019 Pixel 4 ve 4 XL ile birlikte kucaklanmıştır.

Üreticilerin istediği kadar yaygın olmasa da kablosuz şarj dönüşümlüdür; Bir kere alıştıktan sonra geriye gitmek gerçek bir adım gibi görünüyor. Günümüzde kafelerden ve restoranlardan havaalanlarına kadar her yerde kablosuz şarj noktaları bulacaksınız ve şimdi ofis masanız veya evde kullanmanız için çok çeşitli tüketici dostu seçenekler mevcut.

Kendiniz için bir tane almak istiyorsanız en iyi kablosuz şarj cihazlarına göz atın .

Kablosuz şarjın çekiciliği telefonunuzu kolayca pedin üzerine koyma ve hemen şarj etmeye başlaması – doğru kablo ya da bir USB soketi aranmaz.

Ancak özelliğin Pixel 2 ve 2 XL’de bulunmamasına rağmen satış sonrası çözümleri kullanarak tanıtmak mümkündür.

Pixel 2 ve XL’e kablosuz şarj ekleyin

 

Google Pixel 2 ve XL’e kablosuz şarj eklemek için iki ucuz aksesuara ihtiyacınız var.

Öncelikle bir C Tipi Kablosuz Şarj Alıcısına ihtiyacınız var. Biz kullanılan Nillkin Magic Etiket USB C Qi Kablosuz Şarj Alıcı Çip (Kısa Versiyon).

Bu maliyeti Amazon İngiltere’den £ 1099 veya Amazon.com $ 12.99 dan .

Herhangi bir Qi kablosuz şarj cihazıyla uyumludur (Qi en yaygın kablosuz şarj standartlarından biridir) Nillkin Magic Tag Google Pixel 2 gibi küçük boyutlu telefonların parmak izi sensörünü kapsamaz. Ayrıca sadece 0.16cm’de çok incedir. ve telefonunuza az miktarda toplu ekler.

İkincisi zaten sahip değilseniz telefonunuz için ince bir kasaya ihtiyacınız var. Aslında kasasız yapabilirsiniz ve şarj alıcısını doğrudan Pixel’inizin arkasına yapıştırabilirsiniz ancak hem şarj cihazını hem de telefonu korumak için bir kılıf öneririz.