Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Google Pixel Fold geliyor! Markanın ikinci katlanabilir telefonu iptal edildi!

https://mobil13.com.tr/author/didembektas
Google katlanabilir telefon modellerini

Google katlanabilir telefon modellerini tanıtmak için gün sayıyor. Gelen son bilgilere göre teknoloji devi ikinci katlanabilir cihazını iptal etti. Google Pixel Fold ise yolda. İşte son detaylar…

Google’ın son birkaç yılda bir değil iki katlanabilir akıllı telefon üzerinde çalıştığına dair söylentiler duyduk. Teknoloji devi sonunda sadece bir adet katlanabilir telefon modelini resmi olarak lanse etti: Pixel Fold.

GOOGLE PIXEL FOLD DIŞINDA DİĞER CİHAZI TANITMAYACAK MI?

Görünüşe göre Pixel Fold’dan sorumlu olan aynı ekibin geliştirdiği ikinci bir katlanabilir akıllı telefon vardı. Görünüşe göre bu diğer cihaz “yeterince iyi değildi” bu yüzden sonunda iptal ettiler ve bu cihazı pazara sunmadılar. Ekip yalnızca yeterince iyi olan veya zaten mevcut olanlardan daha iyi olan cihazları piyasaya sürmesi gerektiğini düşündü.

Ne yazık ki geliştirici ekipten diğer cihaz hakkında başka bir detay gelmiyor. Pixel Fold katlanabilir telefon şimdilik geliştirilen en iyi model olarak görüldü ve sadece bu model piyasaya sürülecek.

Pixel Fold ve markanın yeni ürünleriyle ilgili son dakika gelişmelerini takip ederek sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.