Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Google Play Store Yüklenmiyor!

Bu yazımızda Android cihazlarda

Bu yazımızda Android cihazlarda yaşanan Google Play Store hatası konusunda bilgi vereceğiz. Google Play Store üzerinden oyun müzik sosyal medya uygulamaları shop programları ya da başka bir uygulama indirirken karşınıza çıkan indirme hatası sinirinizi bozabilir. Eğer siz de bu sorunu yaşıyorsanız aşağıda yer alan çözüm yöntemlerini dikkate alarak sorunu çözebilirsiniz.

İlk olarak bağlantınızda alakalı bir problem olabilir. Cihazınızın ya da tabletinizde Wi-fi veya mobil veri üzerinden internet bağlantısı olmaması sonucu bu sorun ile karşılaşabilirsiniz. Bu sorunu çözmek için Wi-Fi kullanıyorsanız mobil veriyi açarak kontrol edin ya da mobil veri üzerinden indirirken bu sorunu yaşıyorsanız Wi-Fi bağlantısını kurarak indirmeyi deneyin. Bazen operatörünüzden kaynaklı olarak sorun oluşur ve mobil veri üzerinden sıkıntı yaşayabilirsiniz. Bu durum içinde internetinizi kontrol etmeniz gerekir. Eğer mobil veri sorununuz devam ediyorsa Wi-Fi bağlantısı kurarak sorunu çözebilirsiniz.

Bazen indirme işlemi gerçekleşirken karşınıza bir hata nedeniyle indirilemedi yazısı çıkar. Bu mesaj genellikle kodlanmış bir hata numarasından dolayı görülür. 492 ve 927 en yaygın kod görünümüdür. 429 cihazın ön belleğinden kaynaklı sorunu gösterir. 927 ise genellikle hesap bilgilerinizden kaynaklı sorundan dolayı ortaya çıkar. Eğer siz de bu durumla karşı karşıyaysanız ön belleğinizi ya da hesap bilgilerinizi kontrol ederek indirme işlemini tekrar gerçekleştirebilirsiniz. Bu konu üzerinden merak ettiğiniz soru ve görüşlerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.