Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Görülmeden Snapchat Ekran Görüntüsü Alma

Bir Snap ekran görüntüsünü

Bir Snap ekran görüntüsünü yakaladığınızda Snapchat her zaman size zarar verir ancak görünmeden gizli Snapchat ekran görüntülerini almanın bir yolu vardır.

Snapchat kullanıcıların en fazla 10 saniye sonra sona erecek arkadaş ve ailelerine resim ve video göndermelerini sağlayan oldukça popüler bir fotoğraf paylaşım hizmetidir. Bu kullanıcıların çirkin / komik / bazen uygunsuz fotoğrafları herhangi bir çarpışma olmadan (veya düşündükleri şekilde) gönderebilecekleri anlamına gelse de Snapchat insanların akıllı telefonlarında ekran görüntülemelerini engelleyemez.

Ancak geliştiricilerin bu olayı planladıkları ve anlık görüntüleri ekran görüntüsü alındığında göndereni bilgilendiren bir sistem kurdukları anlaşılıyor. Burada nasıl bir SnapChat ekran görüntüsü göstereceğiz olmadan gönderen bilerek.

Uçak modu artık yeterli değil

Gizlice ekran görüntüsü alma yeteneğini araştırıyorsanız telefonunuzu Uçak veya Uçuş moduna geçirmenizi veya Sneakaboo gibi üçüncü taraf bir uygulamayı kullanmanızı öneren eski makalelerle karşılaşmış olabilirsiniz. Bunlar artık işe yaramıyor bu yüzden onları denemeyin ve yakalanmayın.

Sahip olduğunuz diğer seçenek ekran bildirimini geciktirmeyi içeriyor ancak bu çok teknik ve sadece eski iOS cihazlarında çalışıyor. Öncelikle tüm bağlantılarınızı kapatıp telefonunuzu Uçak Modu’na sokmadan önce tamamen bir çıtçıt yüklemelisiniz (ama açmayın!). Ardından o çırpmaya tekrar dokunun ve ekran görüntüsünü alın.

Bu önceki tekniğe çok benzese de başka bir adım daha var. Bunu yaptığınız anda kapatma ekranının gösterilmesi için cihazınızdaki güç düğmesini basılı tutun. Ardından giriş tuşuyla aynı işlemi yapın ve birkaç saniye içinde telefonunuz yeniden başlatılacaktır. Şimdi alıcı hala ekran görüntüleri olmalıdır

Bu yönteme dikkat – bir kelime olabilir ve herhangi bir hata bildirim gönderilebilir anlamına gelir!

Başka bir telefon kullan

Sorunun en teknik çözümü olmasa da gelen bir Snapchat’ı ne sebeple olursa olsun korumak için çaresizseniz açarken fotoğrafı kaydetmek için tabletinizi veya bir arkadaşınızın akıllı telefonunu kullanın.

Fotoğraf yerine kayıt dememizin sebebi Snap’ı açmadan önce ne kadar süreceğini bilmiyor olmanızdır – eğer bir saniye uzun enstantane ise yakalama düğmesine basmadan önce bitecektir. En azından bir videoyla daha sonra kaydetmek istediğiniz parçanın ekran görüntüsünü görüntüleyebilirsiniz ancak kalitesi elbette orijinal telefonla gösterilen ekran kadar iyi olmaz.

QuickTime ve Mac kullanın

Bu yöntem ekranınızı fotoğraflamak için hızlı bir şekilde yedek telefon veya tablet kapmaktan biraz daha fazla hazırlık gerektirir ancak kullanıcılara göndereni haberdar etmeden yüksek kaliteli ekran görüntüleri sağlar. Nasıl? Mac kullanarak iPhone’unuzu sertifikalı bir Lightning kablosu kullanarak bağlayın (veri aktarımını desteklemesi gerekir) ve QuickTime oynatıcıyı açın.

Açıldıktan sonra menü çubuğunda Dosya> Yeni Film Kaydı’nı seçin. Ekran yüklendiğinde farenizi Record (Kayıt) düğmesinin yanına getirin; küçük bir ok görünmelidir – buna tıklayın. Oku tıklatarak iPhone’unuz da dahil olmak üzere farklı kayıt seçenekleri gösterilmeli – iPhone’unuzu kamera girişi olarak seçin ve iPhone ekranınız saniyeler içinde ekranda görünmelidir.

Buradan sadece rekor kırmanız Snapchat’i açmanız ve kaydetmek istediğiniz tüm anlık görüntüleri açmanız yeterlidir. Tamamlandığında kaydedilen videoyu kaydedin ve gönderenin farkında olmadan yüksek kaliteli enstantaneler kaydetmek için Mac’inizde (SHIFT + CMD + 4) videonun ekran görüntüsünü görüntüleyin.