Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

GroupMe Grup Numarası Nasıl Bulunur?

https://mobil13.com.tr/author/manager
GroupMe grup sohbetlerinde devrim

GroupMe grup sohbetlerinde devrim yaratan bir uygulamadır. Kullanıcıların gruplarına yalnızca SMS yoluyla erişebilecekleri bir sistem geliştirdiler. Sorun şu ki grup numarasına nasıl erişileceği hakkında kullanıcılar bir fikre sahip değildir.

GroupMe Grup Numarası

GroupMe platformundaki her grubun benzersiz bir belirlenmiş telefon numarası vardır. Ve sizinkinin ne olduğundan emin değilseniz yalnızca telefonunuza ve mesaj aldığınız numaraya bakmanız gerekir. Bu sizin GroupMe numaranızdır.

Telefon Numarasını Değiştirme

GroupMe’de telefon numaranızı değiştirmek isterseniz;

  • GroupMe hesabınızda oturum açın ve avatarınıza tıklayın .
  • Üzerine tıkladığınızda eski telefon numaranızı göreceksiniz yanında Düzenle seçeneğini göreceksiniz .
  • Yeni telefon numaranızı yazın ve Gönder’i tıklayın .
  • Yeni telefonunuzda alacağınız talimatları dikkatlice izleyin.

SMS Hizmetini Durdurma

Profilinize gelip avatarınıza tıklayın. Orada bir “SMS Hizmetini Durdur” seçeneği bulacaksınız. Tüm GroupMe numaralarından mesaj almayı durdurmak için Tamam’ı tıklayın.

GroupMe Grup Numarasının Faydaları

Gruptaki herhangi biri kısa mesaj gönderdiğinde mesaj veya arama tüm üyelere gittiğinde veya numarayı ararlarsa telefon türünden bağımsız olarak bir konferans görüşmesi haline gelecektir.

GroupMe’deki bazı özelliklerden faydalanın.

  • GroupMe iletişimi daha verimli hale getirdiği için muazzam bir ticari etkiye sahiptir. Grubun içindeki bilgiler onu harika bir işbirliği aracı yapan herkes için anında kullanılabilir. Benzersiz bir grup numarasıyla hızlı bir şekilde bir konferans görüşmesi başlatabilir veya ekip üyelerine önemli mesajlar gönderebilirsiniz.
  • Facebook veya Instagram’da herkese açık bir profil oluşturmadan başkalarıyla bağlantı kurmak istiyorlarsa GroupMe bunun doğal bir şekilde gerçekleşmesine izin verir.
  • Çoğunlukla yaşlı olan küçük topluluklardaki etkinlikler bu tür iletişimden yararlanabilirsiniz.
  • Okul çocuklarının internete erişemediği gelişmekte olan ülkelerde GroupMe SMS hizmeti aracılığıyla iletişim kurmaya başlayan çalışma ortamlarını iyileştirebilir.