Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hafıza Kartını Kurtarma

Hafıza kartınız bozuldu içinde

Hafıza kartınız bozuldu içinde verileriniz var ve ne yapacağınızı bilmiyor musunuz? Endişelenmeyin. Yazımızı okumaya devam edin. Hafıza kartınızı nasıl kurtarabileceğinize dair cevaplarımız aşağıda.

1. Bellek Kartınızı PC’nize Bağlayın
Kullanmaya başlamadan önce RecoveryRobot Dosyalarınızı kurtarmak için Hafıza Kartı Kurtarma lütfen hafıza kartınızı bir kart okuyucusuna yerleştirdiğinizden ve PC’nize bağladığınızdan emin olun. Bellek kartını PC’nizde doğru şekilde göstermek için gerekli tüm sürücüleri veya yazılımı yüklediğinizden emin olun aksi takdirde bellek kartınız tanınmaz.

2. Kurtarılabilir Dosyalar İçin Bellek Kartını Tara
Hafıza kartınızı PC’nize bağladıktan sonra. Kart gösterilecek RecoveryRobot Hafıza Kartı Kurtarma kurtarılabilir dosyalar için bir tarama başlatmak için “Tara” düğmesini tıklamanız yeterlidir. Lütfen taramayı tamamlamak için geçen sürenin hafıza kartının hacmine göre belirlendiğini unutmayın.

3. Kurtarılan Verileri Bulma ve Kaydetme
Tarama işlemi tamamlandıktan sonra hafıza kartının orijinal ağaç yapısında listelenen fotoğraflara göz atabilir ve önizleme yapabilirsiniz. Hangi dosyaları kurtarmak istediğinize karar verdikten sonra lütfen hepsini seçin ve “Kaydet” düğmesine tıklayın. Bu dosyaları kaydetmek istediğiniz yolu seçin. Artık kurtarılan dosyaları hedef klasörde görebilirsiniz.