Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hata Kodu: 05 Red Onaylanmadı Pos Hatası

https://mobil13.com.tr/author/manager
Hata kodu 05 onaylanmadı

Hata kodu 05 onaylanmadı işlem onaylanmadı işlem başarısız gibi Pos hatası kredi kartınızın günlük kullanım limit üzerinde alışveriş yapmanız sonucunda bu hata verilir.

Kredi kartı kullanmaya başladığınız andan itibaren alışverişlerde ödeme yapabilmek için kredi kartınızda belirli bir limit bulunur. Günlük kredinizi geçtiğiniz anda verilen hata limitinize göre değişir. Kredi kartının verdiği hata kodu 05 Red onaylanamadı gibi bir pos hatası alırsanız sorun tamamen kredi limitiyle alakalıdır.

Nedir Bu Can Sıkan Hata?

Hata kodu 05 Red onaylamadı gibi bir durumla karşılaşırsanız ya da ibare ile Bloke Statulu Kart gibi hatalarla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Bu hata Günlük 1 defa gibi veya Günlük 300 TL kadar gibi sizin belirlediğiniz limitler sonucunda oluşur ve bu durumla karşı karşıya kalırsanız hangi bankayı kullanıyorsanız müşteri temsilcisiyle görüşmeniz gerekmektedir.

Müşteri temsilcinizle işlem hatanızı düzeltebilir ve bu hatayla limitinizi geçmediğiniz sürece tekrar karşılaşamazsınız. Müşteri temsilcisinden kredi kartınızın günlük çekme limitini öğrenebilir ve ödemenizi mevcut limitiniz dışında gerçekleştiremezsiniz.

Başka bir kredi kartı talebinde bulunurken yani yeni bir kredi kartı sahibi olacaksanız bu sorunu tekrar yaşamamak için bu sorunla tekrar karşı karşıya olmamak için müşteri temsilcinizden kredi kartınızın limitini arttırma talebinde bulunarak bu sorunu bir daha yaşamayabilirsiniz. Bu işlemleri gerçekleştirdikten sonra artık yetersiz bakiye işlem onaylanamadı işlem başarısız gibi hatalarla karşılaşmazsınız. Tüm işlem bu kadar.