Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hesabı Silmeden Tüm Facebook Gönderilerini Silme

https://mobil13.com.tr/author/manager
Son birkaç yıldaki bir

Son birkaç yıldaki bir dizi tartışmalar sayesinde giderek daha fazla Facebook kullanıcısı inanılmaz derecede popüler sosyal medya ağından ayrılmayı seçiyor. Facebook’un sizinle ilgili hangi bilgilere sahip olduğunu ve bu bilgilerle ne yaptıklarını merak etmeden platformu kullanmak artık neredeyse imkansız.
İster Facebook’un gizliliğinizi nasıl koruduğundan endişe ediyor olun ister Facebook’un siyasi seçimlerle ilgili dezenformasyonu yaymadaki rolü konusunda endişeli olun Facebook’u geride bırakmak isteyebileceğiniz birçok neden vardır.

Facebook Toplu Zaman Tüneli Silme | Her Şeyi Silin!

Facebook Gönderileri Nasıl Kaydedilir?
-Facebook ana sayfanızın sağ üst köşesindeki Hesap Ayarları simgesine tıklayın.
-Açılır menüdeki Ayarlar seçeneğini tıklayın.
-Sol taraftaki menüden Facebook Bilgilerinize tıklayın.
-Bilgilerinizi İndirin seçeneğine tıklayın.
-Bir tarih aralığı (veya “verilerimin tamamı”) biçim ve ortam kalitesi seçin. Ardından Dosya Oluştur’u tıklayın.
Facebook tüm Facebook bilgilerinizle dolu küçük bir dosyayı sizin için hediye olarak paketleyecektir. Artık önemli bir şeyi kaybetme endişesi yaşamadan web sitesinden silebilirsiniz.

Facebook Gönderileri Nasıl Silinir?
-Gönderinin sağ üst köşesindeki seçenekler simgesini ve ardından Sil’i tıklayın.
-Onaylamak için tekrar Sil’i tıklayın.
Kaldırmak istediğiniz her gönderi için bu adımları tekrarlayın. Yalnızca az sayıda gönderiden kurtulmak istediğinizi varsayarsak bu çok daha kolay bir seçenektir ve Facebook içeriğinizin geri kalanını koruyacaktır.

Toplu Silme için Uzantı Kullanın
Yalnızca birkaç gönderiyle ilgileniyorsanız manuel olarak silmek iyi olabilir ancak tüm gönderi geçmişinizi bu şekilde incelemeniz sonsuza kadar sürecektir.
Maalesef Facebook geçmişinizi toplu olarak silmek için bir yöntem sağlamaz (hesabınızı tamamen silmediğiniz sürece). Ancak Facebook için Haber Akışı Eradicator veya Sosyal Kitap Gönderi Yöneticisi gibi tam olarak bunu yapmanıza yardımcı olabilecek bazı tarayıcı uzantıları vardır. Bu uzantıları kullanarak toplu silme işslemi yapabilirsiniz.