Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İndirim! Ocak 2024 için En İyi Wi-Fi Menzil Genişletici Fırsatları

Emrah Aladağ
https://mobil13.com.tr/author/admin
Eğer tam bir Wi-Fi

Eğer tam bir Wi-Fi mesh sistemine yatırım yapmaya henüz hazır değilseniz veya daha az kapsama alanına ihtiyacınız varsa yüksek fiyatlar mantıklı gelmeyebilir. Ne olursa olsun Wi-Fi menzilinizi genişletmek istediğinizde uygun fiyatlı bir çözüm arıyorsanız Wi-Fi genişleticiler tam size göre olabilir.

Ancak unutmayın bu cihazlar hızınızı artırmaz mevcut sinyalinizi daha geniş bir alana yaymanıza yardımcı olur.

Wi-Fi genişleticiler (bazen tekrarlayıcılar olarak adlandırılır) Wi-Fi sinyalinizi alır güçlendirir ve optimize edilmiş kapsama alanı için tekrar yayınlar. Bu cihazların maliyeti değişkenlik gösterse de genellikle bir mesh Wi-Fi sistemine göre çok daha uygun fiyatlıdır.

Birçok genişletici Wi-Fi özellikli cihazlar ve yönlendiricilerle evrensel uyumluluğa sahiptir. İşte şu anda satışta olan bazı en iyi bütçe dostu seçeneklerimiz:

Asus RP-AX58 AX3000

Netgear EX6120 AC1200 menzil genişletici 1.500 metrekareye kadar kapsama alanı ve 1200Mbps’e kadar hızlar sunar. İki frekans bandı ile daha fazla bant genişliği elde edersiniz. Kurulumu basittir: cihazı duvara takın ve yönlendiricinize bağlanmak için WPS düğmesine basın. Netgear Wifi Analyzer uygulaması en iyi konumu seçmenize yardımcı olur.

Daha yüksek hız kapasitesine mi ihtiyacınız var? TP-Link 2600Mbps’e kadar hızlarla sizi kapsıyor. Dahili gösterge ışığı bir uygulamaya ihtiyaç duymadan optimal yerleşimi gösterir. Her türlü yönlendiriciyle uyumludur ancak TP-Link’in OneMesh uyumlu bir yönlendiriciyle kullanıldığında bu cihaz yönlendiriciniz ve modemle birlikte bir mesh Wi-Fi sistemi olarak işlev görebilir.

Asus RP-AX58 AX3000 Wi-Fi genişletici 3000Mbps’e kadar hızları destekler ve Wi-Fi 6 ile uyumludur. Bu genişletici evlerinin en uzak noktalarında ihtiyaç duydukları hızları alamayan düzenli olarak yüksek bant genişliği gerektiren işler yapanlar için mükemmeldir.

Küçük çocuklarınız varsa internet kullanımını kontrol etmenize ve onları canlı tehlikelerden korumanıza olanak tanıyan ebeveyn kontrol özellikleri olmazsa olmazdır.

TP-Link RE500X AX1500 Wi-Fi 6 Genişletici 54.99 Dolar (Liste Fiyatı 89.99 Dolar) Amazon Link Adresi
TP-Link RE315 AC1200 Wi-Fi Genişletici 24.99 Dolar (Liste Fiyatı 49.99 Dolar) Amazon Link Adresi
TP-Link RE550 AC1900 Wi-Fi Genişletici 59.99 Dolar (Liste Fiyatı 79.99 Dolar) Amazon Link Adresi
Netgear AX1800 Wi-Fi 6 Mesh Genişletici (EAX15) 113.99 Dolar (Liste Fiyatı 139.99 Dolar) Amazon Link Adresi

Umarım bu fırsatlar işinize yaramıştır!

Bu ürünler hakkında sizler neler düşünüyorsunuz?