Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Xiaomi 20000mAh Güç Bankası Resmi Olarak Çıkıyor!

Xiaomi 20000mAh güç bankası resmi olarak çıkıyor ve kapasiteli taşınabilir şarj cihazı se­yahatlerinizde rahat etme­nizi sağlayacak.

Emrah Aladağ
https://mobil13.com.tr/author/admin
Xiaomi 20000mAh güç bankası

Xiaomi yepyeni 20000mAh güç bankasını resmen Çin pazarına sundu. Bu canavar dahili kablosuyla geliyor ve 33W’a kadar hızlı şarjı destekliyor! Hem de sadece 159 yuan (23 dolar) gibi uygun bir fiyata sahip.

Xiaomi’nin 20000mAh kapasiteli taşınabilir şarj cihazı se­yahatlerinizde rahat etme­nizi sağlayacak. Bu ürün havayolu kurallarına uygun bir tasarımıa sahip.

Şu cihaz iki bataryadan oluşuyor. Her biri 10000 miliampe­rlik. Bu yüzden gurup 20000 miliamper olmuş. Lityum iyonlu bataryalar şu var. Banka gibi fazla güç saklıyor. Hem akıllı türde­n. Cihazlar için gereken şarj akımını otomatik olarak ayarlayabiliyor.

Xiaomi 20000mAh Siyah

Xiaomi 2000mAh Power Bank 33W’a kadar tek yönlü ve 30W’a kadar çift yönlü hızlı şarjı destekliyor. Dahili bir USB-C güç arayüzünün yanı sıra ek USB-C ve USB-A portları da bulunuyor.

Aşırı şarj aşırı deşarj yüksek sıcaklık kısa devre gibi dokuz katmanlı güvenlik korumasına sahip olması da yani oldukça güven verici.

Son olarak pil seviyesi kontrol düğmesine iki kez tıklanarak düşük akım şarj modu da etkinleştirilebiliyor. Böylelikle kulaklıklarınız gibi daha az güç gerektiren cihazları güvenle şarj edebilirsiniz.