Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Instagram Akış Yenilenemedi Hatası!

Instagram uygulamasında karşınıza akış

Instagram uygulamasında karşınıza akış yenilemedi hatası çıkabilir. Uygulama üzerinden karşınıza çıkan bu uyarı sizin sinirlerinizi bozabilir. Bu yazımızda sizlere Instagram uygulamasında akış yenileme hatası yaşayanlar için yardımcı olacağız. İlk olarak bu hatanın neden karşınıza çıktığı konusunda sizlere bilgi vereceğiz.

Uygulamaya giriş yaptığınız zaman görüntülemediğiniz yeni hikayeler ve yeni paylaşımlar ana ekranınızda yerini alır. Son paylaşımlar ve kullanıcı tarafından görüntülenmeyen paylaşımlar akış olarak karşınıza çıkar. Akış yenileme özelliği sayesinde yeni paylaşımları görürsünüz. Ancak akış yenileme hatası karşınıza çıktığınız zaman Instagram uygulaması yenilenmez. Bu sorun genellikle internetten kaynaklıdır.


Eğer siz de bu sorunu yaşıyorsanız ilk olarak internet bağlantınızı kontrol edin. Instagram akış yenilenemedi hatası en çok bağlantı sorununda karşınıza çıkar. Kullandığınız ağ ya da hücresel veri hatası sonucu karşınıza akış yenilenemedi yazısı çıkar. Bu konuda yapmanız gereken Wi-Fi ya da hücresel verinizin çalışıp çalışmadığını kontrol edin. Eğer internetiniz çekmiyorsa bu sorun karşınıza çıkar. İnternet paketinizin bitip bitmediğini kontrol edin ya da Wi-Fi bağlantınızın olup olmadığına bakarak sorunu çözmeye çalışın.

Bazen genel olarak bu sorun yaşanır. Instagram uygulamasında olan saldırılar ya da başka sorunlardan dolayı sorun çıkar. Bu tarz durumlarda VPN uygulamasını deneyebilirsiniz. VPN indirerek uygulamaya giriş yapıp akışı takip edebilirsiniz. Bu konu üzerinden merak ettiğiniz soru ve görüşlerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.