Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İnstagram Dili Türkçe’ye Nasıl Çevrilir?

https://mobil13.com.tr/author/manager
iPhone kullanıcıları son bir

iPhone kullanıcıları son bir kaç gündür Instagram’ın İngilizce olduğunu söylüyor. Peki İngilizce olan Instagram dili nasıl Türkçe’ye çevirlir? İşte detaylar…

Geçtiğimiz günlerde Instagram‘a gelen yeni bir güncellemeden sonra ülkemizdeki platform kullanıcıları uygulamayı güncelleştirmeleri veya yeniden indirmeleri sonucunda varsayılan dilin İngilizce olduğunu fark etti. Haliyle ülkemizin dili Türkçe olmasından ötürü yabancı dil ile platformu kullanmak oldukça fazla sıkıntı oluştururken yabancı dil karmaşası da rahatsızlık oluşturuyor.

Peki Instagram dili Türkçe’ye nasıl çevrilir?

Sizlerde Instagram‘ı yeniden indirmiş veya güncellemişseniz eğer varsayılan dilin yabancı dil olduğunu fark etmişsinizdir. Bu sorun şimdilik iPhone kullanıcılarında görülen bir sıkıntı olmasına rağmen yazımızda yazanları Android kullanıcıları da uygulayarak tekrardan Türkçe’ye veya başka bir dile geçiş yapabilirler. İlk olarak dil değiştirmenin çok basit bir işlem olduğunu belirtelim. Türkçe‘yi seçmeniz ve uygulamayı kapatıp yeniden açmanız gerekecek hepsi bu kadar. 1 Dakika bile sürmemekde.

Sağ üstteki üç çizgiye dokunun ve Ayarlar kısmına girin. Orada Language kısmında Türkçe’yi seçin. Daha sonra kapatıp açtığınızda olmamış ise yeniden aynı işlemi uygulayın artık varsayılan diliniz artık Türkçe olacaktır.

Bazı kullanıcılar sorunun hiçbir şekilde düzelmediğini söylemekte. Eğer yukarıda ki yöntem tek ve bilinen yöntemdir. Buna rağmen düzelmemiş ise uygulamayı kaldırıp yeniden yükleyip aynı işlemleri deneyin. Olmaz ise mutlaka Instagram yetkilileri yeni bir güncelleme ile bu sorunu düzeltecektir.