Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Instagram Doğrudan Mesajınızın Okunup Okunmadığını Nasıl Biliyorsunuz?

Instagram uygulaması günümüzde en

Instagram uygulaması günümüzde en popüler olarak kullanılan sosyal medya platformlarından sadece bir tanesidir. Bu uygulama içerisinde pek çok özellik barındıran bir uygulamadır. Instagram uygulamasının içeriklerine baktığımız zaman bu uygulama için güncel bir şekilde fotoğraf ve video paylaşmak için hikaye oluşturmak için kullanılan bir medyadır diyebiliriz. Bunlara ek olarak Instagram uygulaması içerisinde kendi profilinizi oluşturup insanlarla arkadaşlık kurabiliyorsunuz. Böylelikle bu uygulamada hem takipçi hem de takip edilen sayınız oluşuyor.

Bu uygulama içerisinde Instagram direkt mesajlar bölümü de mevcuttur. Instagram kullanıcıları buna kısaca Instagram DM kutusu demektedir. Instagram kullanıcıları için DM kutusu son zamanlarda en sık başvurulan iletişim aracı haline gelmiştir. Bu sebepten dolayı pek çok kullanıcı Instagram direkt mesaj kısmından gönderilen mesajın karşı tarafın görüp görmediğini nasıl anlayacağını merak ederek sormaya başlamıştır.Şimdi sizlere Instagram direkt mesajınızın karşı taraf tarafından okunup okunmadığına nasıl bakacağınızı anlatacağız.

Instagram uygulamasındaki mesajlaşma özelliği de diğer uygulamalara oldukça benzemektedir. Bu sebepten dolayı attığınız mesajın görülüp görülmediğine bakmak için farklı bir şey yapmanıza gerek yoktur. Tek yapmanız gereken attığınız mesajı görüp görmediğini kontrol etmek istediğiniz kişi olan sohbetinize girmektir. Bu işlemi de Instagram uygulamasının ana sayfasının sağ üst kısmında ok işaretine basarak yapabilirsiniz. Kişi ile olan sohbetine girdiğiniz zaman attığınız mesajın altında eğer o kişi mesajınıza girip okusa görüldü yazıyor olacaktır.