Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Instagram Geçici Olarak Engellendin Sorunu

Bu yazımızda sizlere Instagram

Bu yazımızda sizlere Instagram tarafından geçici olarak engellenme sorunundan bahsedeceğiz. Siz de popüler sosyal medya uygulaması olan Instagram’ı kullanıyorsanız karşınıza Instagram tarafından geçici olarak engellendiğinize dair bir bildirim gelebilir. Sizlere bu yazımızda Instagram tarafından engellenmenin nedenlerinden ve çözümlerinden bahsedeceğiz.

Instagram kullanıcı sayısı gün geçtikçe daha da artıyor. Durum bu şekilde olunca Instagram tarafından önlem daha da çok alınıyor. Toplumu koruma amaçlı bazı filtreler uygulanıyor. Yani bazı durumlar için kısıtlama gelebiliyor. Aşağıda yazan hata sizin de karşınıza çıkabilir ve yaptığınız hata sonucu bu yazı yer alır.

GEÇİCİ OLARAK ENGELLENDİN

Görüşüne göre bu özelliği çok sık kullanarak kötüye kullanıyordun. Bu özelliği kullanman geçici olarak engellendi. We restrict certain content and actions to protect our community. Tell us if you think we made a mistake.

Bu hatanın sebepler ise Instagram tarafından bazı limitler vardır bu limitleri aşmanız sonucu engellenme hatası karşınıza çıkar. Yani arka arkaya takip etmek takipten çıkarmak beğeni yapmak flot mesajlar atmanız sonucu bu durum ortaya çıkar. Bu davranış sonucunda Instagram tarafından kısıtlama gelir ve geçici olarak engellenmeniz sonucu hiçbir eylem gerçekleştiremezsiniz.

Bu sorunun çözümü ise ‘report problem’ menüsünü kullanarak geri bildirim yapmanız gerekmektedir. Daha sonra Instagram tarafından davranışlarınız gözden geçirilecektir ve bu sorun bir süre sonra kendiliğinden düzelecektir. Sorun devam ediyorsa hesabınızın inceleme altında olduğundan dolayı uzun sürmesinden kaynaklıdır.