Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Instagram Henüz Paylaşılmadı Tekrar Dene!

Popüler sosyal medya uygulamalarından

Popüler sosyal medya uygulamalarından biri olan Instagram uygulamasında karşınıza bazı sorunlar çıkabilir. Bu sorunlardan biri de görsel ya da video paylaştıktan sonra karşınıza ‘henüz paylaşılmadı tekrar dene’ yazısı çıkar. Bu sorun sonucu paylaşımınız gerçekleşmez. Eğer siz de bu sorunu yaşıyorsanız ve çözüm arıyorsanız yazımızı okumaya devam edebilirsiniz.

Instagram uygulamasında yaşanan bu sorunda farklı çözüm yolları denenmiş ancak tekrar sorunun devam edildiği görüşmüştür. Bu sorun Instagram yoğunluğundan kaynaklı olarak karşınıza çıkabilir. Sorunun çözümü için ilk olarak internetinizi kontrol edin. İnternetinizde yaşanan problem sonucu gönderiniz paylaşılmaz. Wi-Fi ya da mobil verinizi açarak tekrar deneyin. Eğer Wi-Fi kullanıyorsanız mobil internet Mobil internet kullanıyorsanız Wi-Fi açarak tekrar deneyin.

Sorunun internetiniz ile alakası olmadığını düşünüyorsanız yüklenen resimlerin formatını değiştirerek tekrar deneyin. png jpg gif türü uzantıları farklı formatlar da deneyebilirsiniz. Sorununuz devam ediyorsa bu durum Instagram sunucularının aşırı yüklemesinden kaynaklıdır. Sunucularda yaşanan yoğunluk nedeni ile video ya da resim yüklenmesinde sorun oluşabilir. Birkaç saat sonra gönderinizi tekrar paylaşmayı deneyin.


Yukarıda yer alan adımlar işinize yaramadı ve bu konuda hala sorun yaşıyorsanız diğer bir tavsiyemiz ise VPN uygulamasıdır. İndireceğiniz VPN uygulaması sizi internetin çektiği alanlara yönlendirecektir. Farklı bir bağlantı sonucu Instagram uygulamasında paylaşım yapabilirsiniz. Instagram’da yaşanan sıkıntı Türkiye’den kaynaklı ise o zaman VPN ile bağlantı kurarak Instagram üzerinden paylaşımlarınıza devam edebilirsiniz.

Anlatmış olduğumuz adımlar sayesinde Instagram uygulamasında yaşadığınız ‘Henüz paylaşılmadı tekrar dene’ sorununun çözümüne ulaşmış olursunuz. Bu yazımızda sizlere Instagram uygulamasında resim ya da video paylaşımı yaptığınız zaman karşınıza çıkan hata konusunda yardımcı olduk. Bu konu üzerinden merak ettiğiniz soru ve görüşlerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.