Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

INSTAGRAM HESABINI FACEBOOK SAYFASINA BAĞLAMA

Instagram ve Facebook’u birbirine

Instagram ve Facebook’u birbirine bağlamak gönderilerinizi aynı anda her iki hesapta paylaşmanın hızlı ve kullanışlı bir yoludur. Bu Instagram’da olmayan tanıdıklarınızın da güncellenmesini sağlar. Facebook Sayfalarına bağlanmak size ayrı bir gönderi yapma zahmetine girmeden bu sayfaların üyelerini bilgilendirme yeteneği sağlar.

FACEBOOK’U INSTAGRAM’A BAĞLAMA

Facebook ve Instagram’ı birbirine bağlamak basit bir işlemdir çünkü her iki platform da aynı şirkete aittir ve verileri birbirleriyle paylaşır.

Instagram hesabınızda Ayarlar bölümüne gidin ve Bağlı Hesaplar’ı seçin. Facebook’a dokunun hesabınızı açın. Giriş yaptıktan sonra çeşitli seçeneklerle karşılaşacaksınız. Varsayılan olarak Facebook gönderilerinizi Facebook Profilinizle paylaşır. Ayrıca bu özelliği tekrar eski haline getirmek isterseniz bu sayfaya tekrar gidip seçeneklerden Bağlantıyı Kaldır‘ı seçerek hesabınızın bağlantısını kaldırabilirsiniz.

Facebook profilinizle kısıtlama olmadan paylaşabilirsiniz ancak Instagram gönderilerini yalnızca yöneticisi olduğunuz bir sayfada paylaşabilirsiniz. Yönetici ayrıcalıklarına sahip olup olmadığınızı kontrol etmek için Bağlamak istediğiniz Facebook sayfasında Ayarlar’ı açın. Kullanıcıların bir listesini ve ilgili rollerini görmek için menüdeki Sayfa Rolleri’ne tıklayın.

BİRDEN FAZLA INSTAGRAM HESABINI FACEBOOK SAYFASINA BAĞLAMA

Alternatif olarak bağlamak istediğiniz hesabı instagram sayfanızda Hesap Ekle bölümünden hesabınızın girişini yapın. Instagram’dan çıkış yapmadan bağlı hesaplar arasında geçiş yapmak için profil sayfanıza geri dönün ve açmak istediğiniz hesabı Facebook’a bağlayın. Eğer işletme profiliniz varsa işletme hesabınızı da Fcebook’a bağlayabilirsiniz.

Resimlerinizi Instagram’da paylaşmak arkadaşlarınıza ailenize ve hayranlarınıza hayatınızda olan ilginç şeyleri göstermenin hızlı bir yoludur. Yine de herkes Instagram kullanmaz bu nedenle hesabınızı Facebook’a bağlamak sizi orada takip edenlerin kaçırmamasını sağlar.