Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İnstagram Hesap Ekleme Sorunu ben

Bildiğiniz üzere Instagram Facebook

Bildiğiniz üzere Instagram Facebook platformuna dâhil oldu ve dâhil olduktan sonra bununla birlikte yeni özellikleri sayesinde kullanıcı sayısında artış oldu.

Ancak Instagramda oluşan bazı sorunlar da kullanıcılar tarafından gündeme sıkça geliyor. Kullanıcı sayısında olan artış da aynı zamanda sorunları getiriyor. Bu sorunlarından biri de Instagram hesap ekleme sorunu olarak ortaya çıkıyor. Eğer siz de bu sorunla karşılaşıyorsanız sizler için çözüm önerilerinde bulunacağız.

İlk olarak hesap ekleme sorunu ile karşılaşıyorsanız orijinal bir uygulama indirip indirmediğinizi kontrol edin. Çünkü bu sorun genel olarak üçüncü parti uygulamalarında kendini göstermektedir. Hatta Instagram parti uygulamalarına karşı başka kişiler tarafından izinsiz kullanılma ve sürekli olarak hesap çalınma gibi şikâyetlerle karşı karşıya gelmektedir.

Sürümünüzü güncelleyin hatta en son sürümü kullanmanızı tavsiye ediyoruz. Instagram sık olarak güncelleme yayınlamakta ve gelen güncellemeleri takip etmeniz gerekmektedir. Güncellemelerin uygulanmaması durumunda da bu sorun kendini belli edebilir.

Eğer üstte olan problemleri uygulamanız halinde hala devam ediyorsa telefonunuzda sıkıntı olabilir. Bunu anlamak için de başka bir telefondan hesap ekleme yaparak öğrenebilirsiniz. Başka bir cihazdan hesap ekleme işlemini gerçekleştirebiliyorsanız kendi cihazınızdan dolayı yazılım kaynaklı bir sorun yaşıyor olabilirsiniz.

Bu işlemleri denemeden önce de şifre ve kullanıcı adını yazarken tekrar denemenizi tavsiye ediyoruz. Belki yanlış yazmanızdan kaynaklı olarak bu sorun oluşabilir. Yukarıda yazılan aşamaların hepsini okuyup sorunu birinden birinde bulabilirsiniz ve sorunu gidermiş olursunuz.