Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İnstagram Hesap Gizleme 2019

Instagram hesap gizleme nasıl

Instagram hesap gizleme nasıl yapılır? Facebook‘un bünyesi altında olan ve her geçen gün kendine özgü özellikler getiren Instagram bir resim ve video paylaşım platformu olarak biliniyor. Her akıllı telefonda ilk indirilen uygulamalar arasında olan bu platformda kullanıcıların kendi profiller bulunuyor. Peki instagram’da hesap nasıl gizlenir? İşte detaylar…

İnstagram Hesap Gizleme 

Instagram‘da yapılan paylaşımlar herkese açık bir şekilde olmaktadır. İsterseniz hesap ayarlarına girerek paylaşımlarınızı ve hikayelerinizi sadece takipçilerinizin görmesini sağlayabilirsiniz. Bu işlem oldukça basittir.

İlk olarak instagrama giriş yapın. Daha sonra profil sayfanız açılacak ve sol üst köşeden 3 noktaya dokunun. Ardından açılan pencerede seçenekler sayfasına gidin. Aşağı doğru kaydırın ve Gizli Hesap butonunu aktif edin. Bu durum aktif olduğu sürece takipleşmediğiniz kişiler paylaşımlarınızı göremeyecek ve hesabınız gizli olacaktır.

Instagram hesap gizleme iOS’da nasıl yapılır?

iOS kullanıcılarının da kullanmış olduğu instagram uygulamasında aynı şekil profilinizi gizleyebilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken adımlar neredeyse aynıdır.

İlk olarak instagramı açın ve sağ üst kısımdan çark simgesine dokunun. Daha sonra seçenekler penceresinde gizli hesap butonunu aktif edin. Hepsi bu kadar.

Bu işlemleri yaptıktan hemen sonra size gelecek takip et butonu sonrası bir bildirim ile örnek Ali sizi takip etmek istiyor kabul et veya sil seçenekleri olacak. Bunun yanı sıra ise herhangi bir yabancı sizin fotoğraflarınızı göremeyecek ve profilinizi ziyaret ettiğinde bu profil gizli uyarısı alacaktır.