Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Instagram Hikaye Görüntüleme Sırası Neye Göre

Instagram Hikaye kısmında görüntülenenlerin

Instagram Hikaye kısmında görüntülenenlerin neye göre sıralandığını merak edebilirsiniz. Popüler sosyal medya uygulaması olan Instagram üzerinden hikaye paylaştıktan sonra uygulamada ekli olan arkadaşlarınız hikayenizi izlediği zaman kimlerin izlediği sıralanır. Sıralamada kim daha çok izlerse onu ilk sıraya alıyor gibi sorular aklınıza takılabilir. Bu yazımızda ise aklınıza takılan Instagram hikaye görüntüleme sırası hakkında bilgi vereceğiz.

Instagram bu konu hakkında başlarda hiçbir açıklamada bulunuyordu fakat son dönemlerde sıralama hakkında ip uçları vermeye başladı. İlk olarak birçok kişinin düşündüğü; Instagram en çok izleyene göre sıralama yapıyor açıklaması hakkında bilgi verelim. Maalesef Instagram uygulaması en çok izleyene göre sıralamayı oluşturmuyor. Uygulama yazılımcıları tarafından belirlenen birçok verilere dayanmaktadır.

Instagram hikaye sıralamasını etkileyen nedenler vardır. Bunlardan birisi diğer kişileri ile karşılıklı olarak ne kadar etkileşimde olduğunuzdur. Başka bir neden ise hikaye paylaştığınız zaman dilimi. Nedenlerden biri ise sıralamadaki kişilerin profile ne sıklık ile girdiğidir. Ancak yukarıda da bahsettiğimiz gibi stalk yapanlara göre sıralamanın oluştuğunu düşünmüyoruz.

Hikaye zaman dilimine göre sıralamanız oluşturulabilir. Instagram uygulaması bu konu hakkında net bilgiler vermese de bu durum Instagram kullanıcıları tarafından merak edilen bir durumdur. Instagram uygulamasının en kısa zamanda hikaye sıralaması ile alakalı açıklama yapmasını ümit ediyoruz. Sizin Instagram hikaye sıralaması konusunda düşünceleriniz nelerdir? Bu konu üzerinden merak ettiğiniz soru ve görüşlerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.