Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Instagram Hikayede Beyaz Şerit Sorunu

Bu yazımızda sizlere popüler

Bu yazımızda sizlere popüler sosyal medya uygulamalarından biri olan Instagram’da hikaye kısmında olan beyaz şerit sorunu konusunda yardımcı olacağız. Beyaz şerit problemi ve bu probleme benzer sorunlar nadir yaşanan sorunlardır. Hikaye paylaşımında bu tarz sebeplerden kaynaklı olarak siz de hata alıyorsanız nasıl bir çözüm uygulayacağınız konusunda bilgi verelim.

Instagram hikaye paylaşımı sırasında oluşan bu tarz nedenlerin çözümü için ilk olarak uygulamanın güncel olup olmadığını kontrol edin. Eğer eski sürümü kullanıyorsanız güncelleme yapın. Güncellenmemesinden dolayı bu tarz sorun ile karşılaşabilirsiniz. Uygulama güncellemesi yapamıyorsanız da kullandığınız tablet ya da cihazın işletim sistemini güncelleyin.

İşletim sistemini güncelledikten sonra tekrar uygulamayı güncellemeyi deneyin. Bu adımlar sayesinde sorunu çözmüş olursunuz. Eğer bu adımlara rağmen sorun devam ediyorsa Menü Uygulamalar Instagram Ön bellek temizle adımlarını takip ederek sorunun çözülüp çözülmediğini tekrar kontrol edin. Bu yazımızda sizlere Instagram hikayede beyaz şerit çözümü konusunda bilgi verdik. Bu konu üzerinden merak ettiğiniz soru ve görüşlerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.