Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Instagram Hikayeleri Bulanık, Ne Yapmalıyız?

https://mobil13.com.tr/author/manager
Kullanıcılar Instagram gönderilerinin yüklendikten

Kullanıcılar Instagram gönderilerinin yüklendikten sonra bulanıklaştığını bildirdi. Bu sorun kullandığınız telefonun türü veya bağlantı kaliteniz dahil olmak üzere çeşitli nedenlerle ortaya çıkabilir. Neyse ki bu sorunların çoğunun çözülmesi kolaydır.

Herhangi bir teknolojik konuda olduğu gibi bazı temel sorun giderme işlemleri yapmak iyi bir fikirdir. Bu adımları izlemeniz ister telefonunuzda ister uygulamanın kendisinde olsun sorunu tespit etmenize yardımcı olacaktır.
-Farklı bir fotoğraf seçerek başlayın. Telefonunuzu yakın zamanda bir yedeklemeden geri yüklediyseniz yeni bir fotoğraf çekin ve yükleyin. Fotoğrafın netliği değişirse yedeklemenin bozulmasından kaynaklanıyor olabilir.
-Fotoğrafı bir arkadaşınıza veya aile üyesine göndermeyi deneyin ve kendi cihazından yüklemelerini sağlayın. Mükemmel bir çözünürlükle yayınlarsa sorun telefonunuzda veya uygulamanızda olabilir.
-İnternet bağlantınız gecikiyorsa veya sabit değilse hikayelerin yüklenmesi uzun sürebilir. Hikayeler düzgün yüklenmediğinde bulanık görünebilir veya hiç görüntülenmeyebilir.
-Kötü bir internet bağlantısı yüklediğiniz Instagram hikayelerinin pikselli görünmesine de neden olabilir. Bir video kaydederken uygulama videoyu başarılı bir şekilde yüklemek için kaliteyi otomatik olarak düşürür.
-Bunu düzeltmenin en iyi yolu güçlü bir Wi-Fi sinyaline bağlanmaktır. Veya yüksek hızlı internet paketiniz varsa mobil veriye geçebilirsiniz ancak bu durumda Instagram ayarlarınızı da kontrol etmelisiniz.
-Ağ ayarlarını sıfırlayarak netinizi daha hızlandırabilir hikayelerinizi atarken hızlı olmasını sağlayarak kalite düşüklüğünün önüne geçer.
-Telefonun varsayılan kamerası çok daha güçlü olsa bile Instagram’ın kamerası uygulamada daha iyi görüntüler üretebilir. Bunun nedeni kameranın otomatik olarak uygulama için mümkün olan en iyi formata ayarlanması ve sıkıştırma sırasında hiçbir kırpma ve kalite kaybı olmamasıdır.
Instagram’ın kamerası formata uyan ve pikselli uzatılmış ve düşük kalitede çıkmayan hikayeler üretebilir.
-Instagram yüklediğiniz fotoğrafın boyutunu ve kalitesini maksimum 1080 piksel ile sınırlar. Bu özellikle daha iyi bir kameranız olduğunda görüntünüzün boyutunu ve kalitesini sıkıştırır ve düşürür. Yani 4000 x 3000 piksellik bir fotoğraf çekseniz bile Instagram onu ​​sıkıştıracaktır. Bu yüklemeleri daha hızlı hale getirmeli ve veri kullanımını en aza indirmelidir.