Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Instagram Hikayelerini Öne Çıkaramıyorum Sorunu

Instagram uygulaması oldukça popüler

Instagram uygulaması oldukça popüler bir sosyal medya uygulamasıdır. Instagram tarafından getirilen yeni özellikler kullanıcıların bu uygulamaya daha da çok bağlanmasını sağlıyor. Instagram uygulamasına gelen hikaye özelliği de fazlasıyla tutuluyor. İlk SnapChat uygulamasında hikaye özelliği bulunuyordu. Hikaye olarak atılan resim ya da videolar 24 saat sonra siliniyor. Daha sonra bu özellik Instagram’a da geçti.

Instagram’dan sonra Facebook ve WhatsApp’ta hikaye özelliğini kullanıcılara sundu. Instagram uygulamasında yer alan hikaye özelliğini aynı zamanda öne çıkarabiliyorsunuz. Öne çıkarma işleminin amacı; 24 saat sonra kaybolan resim ve videoları profilinizde sabitleyerek kaybolmasını önlemek. Instagram tarafından eklenen öne çıkar özelliği oldukça tutulmaktadır. Fakat bazı kullanıcılardan gelen şikayet de hikayeleri öne çıkaramıyorum sorunudur.

Paylaşımını yaptığınız hikayenin 24 saat sonra silinmesini istemiyorsanız öne çıkar özelliği sayesinde profile sabitleyebilirsiniz. Eğer öne çıkar özelliğinde sorun varsa ilk olarak bu güncellemeyi alıp almadığınızı kontrol edin. O güncellemeyi almadığınız sürece öne çıkarma özelliğini kullanamazsınız. Play Store ya da App Store üzerinden güncelleme alıp almadığınızı kontrol edin. Otomatik yükleme işleminin devre dışı kalması sonucu güncellemeleriniz baz alınmaz.

Güncellemenin gelip gelmediğini kontrol edin. Eğer güncellemeniz tam ve hala öne çıkarma sorunu yaşıyorsanız Instagram uygulamasını silin. Uygulamayı silip baştan yükleyin bazen güncelleme alamayabilirsiniz uygulamayı silip tekrar yüklediğiniz zaman kendine gelecektir. Bu şekilde öne çıkar özelliğini aktif etmiş olursunuz.