Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Instagram Hikayesi Nasıl Silinir?

https://mobil13.com.tr/author/manager
Bu yazımda sizlere Instagram

Bu yazımda sizlere Instagram uygulamasında hikayelerinizi nasıl sileceğiniz konusunda yardımcı olacağım. Popüler sosyal medya uygulaması olan Instagram’ın hikaye kısmında paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Hikaye kısmında yaptığınız paylaşımlar 24 saat sonra silinir. Bu özellik ilk olarak SnapChat uygulamasında yer alıyordu. Daha sonra Instagram WhatsApp Facebook ve birçok farklı uygulamaya hikaye özelliği geldi.

Instagram’ın hikaye özelliği fazlasıyla beğenildi ve Instagram farklı bir özellikle getirerek attığınız hikayeleri öne çıkarma imkanı sundu. Hikayeler 24 saat sonra siliniyor ve paylaşımınızın profilinizde kalmasını istiyorsanız öne çıkarma alanına ekleyebilirsiniz. Instagram hikayenizi silme konusunda sizlere bilgi vereceğim. Aslında Instagram hikayenizi silmek oldukça kısa ve basit bir işlemdir.

Instagram hikayenizi silmek için ilk olarak Instagram uygulamasına girin. Daha sonra hikayenizi açın. Ekranın sağ alt kısmında üç nokta menü simgesini seçin. Sil seçeneğine tıklayın ve onay vererek hikayenizi silebilirsiniz. Bu adımlar sayesinde Instagram hikayenizi kısa ve hızlı bir şekilde silmiş olursunuz. Bu konu üzerinden merak ettiğiniz soru ve görüşlerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.