Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Instagram Popüler Köpek Hesapları

https://mobil13.com.tr/author/manager
Instagram dünyada en çok

Instagram dünyada en çok kullanılan sosyal medya ağı olduğundan köpeğinin fotoğraflarını yayımlamak isteyen kişiler için harika bir seçim olmaktadır. Eğer sizde hesap oluşturmadan önce ilham kaynağı arıyorsanız sizin için derlediğimiz köpek hesaplarına bakın.

Instagram’da 2020 Yılının En Popüler Köpek Hesapları

Doug The Pug (4 Milyon Takipçi)

Şüphesiz süs köpeklerini gördüğünüz zaman heyecanlanmayanınız yoktur. Doug The Pug isimli bu Instagram hesabı süs köpeği sevenlerin kesinlikle bayılacağı hesaplardan biri. Bu ünlü köpeğin 3 milyonun üstünde takipçisi bulunuyor.

Maru Taro (25 Milyon Takipçi)

Shiba Inu ırkına bayılan insanlardansanız ise bu hesap tam size göre! aru Taro’nun Instagram’da binlerce fotoğrafı vardır ve sevimli hallerinden yakalanan fotoğraflar her gün düzenli olarak yayımlanmaya devam etmektedir. Hesabı gördükten çıkmak istemeyebilirsiniz.

Jiffpom (10.7 Milyon Takipçi)

Katy Perry’nin “Dark Hors” müzik klibinde yer alan ve çeşitli ödüllere sahip olan Jiffpom hayranlıkla bakacağınız hesaplardan biridir.

Tecuaniventura (22 Milyon Takipçi)

Tecuaniventura ilk üç yıldıza göre daha az bilinen bir köpektir. 2 milyondan fazla takipçisi olan bu köpeğin son derece fotojenik olduğunu da belirtmemiz gerekiyor. Kıyafetlerine baktıkça hayran olacağınız bir köpek.

Tuna Melts My Heart (21 Milyon Takipçi)

8 yaşındaki bu güzel köpeğin ise Instagram’da 2 milyonun üzerinde takipçisi bulunmaktadır. Bu hesap farkındalık yaratmak için bir hayli çaba göstermektedir.

Loki (2 Milyon Takipçi)

Seyahat tutkunuzla köpek tutkunuzu birleştirmek istiyorsanız bu hesap size göre! Loki’nin hesabında hem seyahat tutkunuza hem de köpek sevginize yönelik içerikler bulabilirsiniz.

7. Marnie The Dog (18 Milyon Takipçi)

Hayvan barınağından sahiplenilen Marnie’nin sahibi bu köpeğin tüm tedavisini üstlendi.