Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Instagram Premium hesap nedir? Özellikleri neler?

Instagram premium hesap nedir?

Instagram premium hesap nedir? Instagram premium hesap ne işe yarar? Instagram’da yeni bir dönemi getiren premium hesap ne işe yarar ve kimler kullanacak? İşte merak ettiğiniz soruların cevapları…

Tüm dünya genelinde kullanılmakta olan popüler sosyal ağ platformu Instagram’ın kullanıcı sayısı hattinden fazla. Bu bakımdan sürekli platform bünyesine yeni özellikler katmaya devam ediyor. Son dönemlerde bir özelliği getirerek Instagram’da “Premium” dönemi ile kullanıcılara yeni yön verecek gibi duruyor. Peki nedir bu Premium?

Instagram’ın premium özelliği kullanıcıları ikiye ayıracak gibi duruyor. Kutuplaşmanın olması mümkün gibi. Bu bakımdan Instagram Premium hesabını şuan için yüksek hesapların kullanabileceğini belirtelim. Premium denince akıllarda elbette ne kadar fiyatı tarzında sorular gelebiliyor. Ancak bu konuda bir açıklama henüz bulunmuyor.

Instagram Premium Hesap özellikleri?

Instagram’ın premium hesabı bizler için neleri getirecek? Bu özellik neleri değiştirecek veya ne işe yarıyor sizlere madde halinde aşağıda açıklıyorum;

  • Yüksek takipçiye sahip kullanıcılar kullanabiliyor.
  • Creator olarak göründüğünden sizlere yön verecek gibi duruyor.
  • Bu hesaplarda istatistik olarak hesap verilere görülecek ve bildirim gelecek (Kapsamlı)
  • Mesajlarda gruplandırmalar yapılabilecek

Bu özellikle alakalı olan Premium hesaplarda ne gibi özellikler yer alıyor sorularınıza cevap vermek adına birkaç özelliğini saydık. Ancak daha fazla özelliğe ev sahipliği yapan bu işlev ile kullanıcıların kesinlikle ikiye ayrılacağı bekleniyor.

Sizlerde bu özellik hakkında sormak istediğiniz soruları veya merak ettiğiniz detayları alt kısımdan bizlere sorabilirsiniz.