Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Instagram Reels Nedir?

https://mobil13.com.tr/author/manager
Bu yazımızda sizlere Instagram

Bu yazımızda sizlere Instagram Reels’in ne olduğu hakkında bilgi vereceğiz. Instagram Reels uzun zamandan beri hizmet veren ancak ülkemize yeni gelen bir hizmettir. Instagram Reels özelliği sayesinde TikTok’ta olduğu gibi kısa videolar oluşturabilirsiniz. Reels herhangi bir konu hakkında video çekmenize imkan veren özelliktir. TikTok uygulamasına benzeyen Reels özelliği sayesinde TikTok’ta çektiğiniz videoları çekip paylaşabilirsiniz.

Instgram uygulamasında gezerken karşınıza Reels videoları çıkabilir. Reels videolarının ne olduğunu merak edebilirsiniz. Yukarıda da bahsettiğimiz gibi TikTok uygulamasına benzeyen özellik sayesinde özgün videolar çekebilirsiniz. Instagram Reels uygulamasını nasıl kullanacağınızı merak ediyorsanız aşağıda yer alan adımları takip edebilirsiniz.

İlk olarak Instagram uygulamasını açın. Daha sonra ekranı sağa kaydırın ve hikayeler bölümünü açın. Hikayelerin bölümünün alt kısmında yer alan sekmelerin içerisinden “Reels” seçeneğini bulun bu seçeneğin üzerine tıklayın. Ardından ekranın sol kısmında yer alan araçları kullanarak videonuzu özelleştirebilir ve sağ alt köşedeki kamera butonu ile ön kamera ile arka kamera arasında olan geçişi gerçekleştirebilirsiniz.

Kısa videoyu çekmek için hazır olduğunuzda video çekme butonuna basın. Önceden kaydettiğiniz videoları atmak istiyorsanız galerinizden videoyu seçin ve daha sonra müzik ekleme efekt ekleme işlemini gerçekleştirin. Bu adımlar sayesinde Instagram Reels video paylaşım işlemini gerçekleştirmiş olursunuz. Bu konu üzerinden merak ettiğiniz soru ve görüşlerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.