Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İnstagram tanıtım yayınlayamazsın hatası nasıl çözülür?

https://mobil13.com.tr/author/manager
Selamlar bugün sizlere instagram

Selamlar bugün sizlere instagram da farklı bir sorun olarak karşımıza çıkan instagram tanıtım yayınlayamazsın hatası ve bununla alakalı bazı sorunları çözmek için yapabileceklerinizden bahsedeceğiz.

Dünyanın en aktif sosyal ağ platformu olan instagramda her geçen gün kullanıcı sayısı artıyor. Bu bakımdan platform üzerinden reklam verme şekilleri de gelişiyor. Daha önceden instagrama reklam vermek için Facebook üzerinden işlem gerekirken şimdi ise direk reklam vermek mümkün. Ancak istenmeyen durumlarla karşılaşabilirsiniz. Bunların başında ise tanıtım yayınlayamazsın sorunu geliyor. Bizler ise size bu sorunun nasıl çözülebileceğinden bahsetmek istedik.

İNSTAGRAM TANITIM YAYINLAYAMAZSIN HATASI ÇÖZÜMÜ NEDİR?

Instagram tanıtım yayınlayamazsın bir problem olarak en başta kişisel hesaplardan dolayı karşımıza çıkıyor. Hesabınızı işletme hesabına geçirmeniz gerekiyor. Böylelikle tanıtım yapabilirsiniz.

Sorun tamamen kişisel hesaptan kaynaklı olup platformun kuralları gereği bir işletme hesabına dönüşüm sağlanması gerekiyor. Daha sonra hata almayacaksınız.