Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Instagram Ve Facebook Bağlantısı Nasıl Kaldırılır?

https://mobil13.com.tr/author/manager
Facebook uygulaması 2012 yılında

Facebook uygulaması 2012 yılında Instagram’ı aldı ve o süreçten beri Instagram Facebook uygulaması fazlasıyla uyumlu olmaya başladı. Instagram uygulamasına girdiğiniz zaman Facebook ile bağlanın yazısını mutlaka fark etmişsinizdir. Facebook ile bağlandığınız zaman şifre girme ihtiyacı duymazsınız. Bu yazımızda ise Instagram ve Facebook bağlantısını nasıl kaldıracağınız konusunda sizlere yardımcı olacağız.

Instagram uygulamasının ayarlar kısmında yer alan Bağlantılı Hesaplar sayesinde bağlandığınız hesapları kaldırıp ekleyebilirsiniz. Eğer Instagram uygulamanızda olan bağlantılı hesapları kapatmak istiyorsanız ilk olarak Instagram uygulamanıza girin. Daha sonra profilinize girin. Sağ üst kısımda yer alan üç çizgiye yani Ayarlar’a tıklayın. Karşınıza çıkan Ayarlar alanından Bağlantılı Hesaplar’a dokunun. Bağlantılı hesaplar alanından bağlı olan hesapları göreceksiniz ve Facebook’u seçin. Hesap Bağlantısını Kaldır seçeneğine dokunun. Onaylamak için Evet ve ardından Eminim seçeneğine dokunun. Bu işlemler sayesinde Instagram uygulamanızın Facebook ile bağlantısını kaldırmış olursunuz.

Facebook uygulamanızda olan bağlantılı hesapları kaldırmak istiyorsanız da Facebook özet akışınıza gidin. Sağ üst köşede olan oka tıklayın. Aşağıya kaydırın ve Ayarlar’a geçin. Sol tarafta olan Uygulamalar seçeneğine tıklayın. Instagram uygulamasını bulun ve çarpı işaretine basarak Instagram ile olan bağlantıyı kaldırın. Anlatmış olduğumuz adımlar sayesinde Instagram ve Facebook bağlantınızı kaldırmış olursunuz. Facebook uygulamanızdan Instagram Instagram uygulamasından Facebook bağlantınızı kaldırmak oldukça basittir. Bu konu üzerinden merak ettiğiniz soru ve görüşlerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.