Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Instagram, Videonuzu Kimlerin Görüntülediğini Gösteriyor Mu?

Instagram uygulaması günümüzde en

Instagram uygulaması günümüzde en yaygın olarak kullanılan sosyal medya platformlarından bir tanesidir. Bu uygulama içerisinde birçok özellik barındırmaktadır. Bu özelliklere geçmeden önce sizlere bu uygulamanın nasıl kullanıldığı ve bu uygulamada neler yapıldığı hakkında kısaca bilgi verelim. İlk olarak Instagram uygulaması takipçileriniz ile beğendiğiniz fotoğraf ve videoları paylaşabildiğiniz bir uygulamadır. Bu uygulama da tanıdığınız kişiler ile karşılıklı takipleştiğiniz zaman birbiriniz paylaşmış olduğu fotoğraf ve videoları kolaylıkla görüntüleyebilirsiniz ve bunlara beğeni atabilirsiniz.

Instagram uygulamasından bahsetmişken bizlere sorulan sorulardan birisi de Instagram uygulaması üzerinden paylaşılan videoları kimlerin izlediğini görebilip göremeyeceğinizdir. Bu soruya yanıt verecek olarak maalesef ki Instagram uygulaması post olarak paylaştığınız videoları kimlerin izlediğinizi görebileceğiniz bir özellik sunmamaktadır. Ancak videonuzun görüntülenme sayısını görebileceğiniz bir özellik sunmaktadır. Bu görüntülenmeyi de paylaştığınız videoyu açınca direkt görebilirsiniz.


Bazı Instagram kullanıcıları paylaştıkları videoları kimlerin izlediğini çok merak etmektedir. Ancak görüntüleyememektedir. Bu sebepten dolayı da Instagram kurucuları bu kişileri de düşünerekten de Instagram durum kısmını aktifleştirdi. Durum kısmı ise Instagrama attığınız video ve fotoğrafları 1 gün boyunca yayınladığı bir bölümdür. Eğer videonuzu izleyenleri merak ediyorsanız bu videonuzu post yerine durum kısmına atarak kimlerin izlediğinizi rahatlıkla görebilirsiniz. Bu işlem de oldukça basit bir işlemdir. Attığınız durumu açarak ekranı aşağıdan yukarıya çekerek videonuzu izleyenleri rahatlıkla görüntüleyebilirsiniz. Bu konu hakkında sizin düşünceleriniz nelerdir?