Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Instagram Yorum Engeli Yememek için Yapılması Gerekenler

https://mobil13.com.tr/author/manager
Popüler sosyal medya uygulaması

Popüler sosyal medya uygulaması olan Instagram popülerliğini korumaya deval ediyor. Bu yazımızda sizlere Instagram uygulamasında yorum engeli yememek için neler yapmanız gerektiği konusunda bilgi vereceğiz. Instagram uygulamasında sevmediğimiz kişileri engelleyebiliriz. Böyle bir özellik yer almaktadır ancak belli bir sayıda engel yerseniz şikayet alırsanız Instagram bu durumu fark eder ve ban yemenize neden olur. Bu durum aynı zamanda yorum için de geçerlidir.

Instagram uygulamasında belirli limitler var ve bu limitleri aştığımız zaman engel yeriz. Instagram’da beğenme limiti 1 saatte 350 kişi ve 1 saatte 165 kişi takip edebiliriz. Beğenme limiti 350 ve 350 limitini aşarsanız hesabınız bot olarak algılanıyor ve engel yiyorsunuz. Instagram uygulamasında paylaşım limiti yer almamaktadır ancak silme işlemini ard arda gerçekleştirirseniz hata almış olursunuz. Hashtag limiti ise 30’dur.

Instagram uygulamasında yorum engeli yememek için bazı kurallara uymanız gerekir. Yukarıda verdiğimiz limitlere uyarsanız engel yemezsiniz ve Instagramınızı doğru bir şekilde kullanmış olursunuz. Ancak fazla takipçi için bu tarz olaylara girerseniz hesabınızı kaybedebilirsiniz. Bu konu üzerinden merak ettiklerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.