Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Instagram’da Beğeni Düşmesinin Sebebi Nedir?

Bu yazımızda birçok Instagram

Bu yazımızda birçok Instagram kullanıcısı tarafından merak edilen soruyu cevaplayacağız. Eğer siz de popüler sosyal medya uygulaması olan Instagram’ı kullanıyorsanız ve hesabınızda bir süre sonda beğeni düşüşü yaşıyorsanız bunun nedenlerinden bahsedeceğiz. Beğeni düşmesi genellikle Instagram tarafından ban yemeniz sonucu ortaya çıkar.

Bu durum dışında eski hesabınız çalındığından dolayı ya da hesabınızı kapatıp yeni hesap açmanızdan kaynaklı olarak yeni hesap açmanız sonucu beğeni düşüşü yaşanır.

Bu durumlar dışında hesabınızda fazla etiket yani hashtag kullanmanız sonucu beğeni düşüşü yaşayabilirsiniz. Aynı zamanda bazı Instagram kullanıcılar takipçi arttırmak adına sahte kullanıcıları kendine takipçi edinebilir. Hesabınızda sahte takipçi olmasından kaynaklı olarak bir süre sonra beğenilerinizde ve takipçilerinizde düşüş yaşanabilir.

Instagram tarafından alınan önlem sonucu bazı takipçiler beğeni yapamaz ve bu durum da beğenilerinizde düşüş oluşturur. Bu sorun geçicidir ve Instagram bir süre sonra o takipçilerin beğeni engelini kaldırır. Sonuç olarak kurallara uyduğunuz zaman oluşan sorun bir süre sonra geçecektir ve beğenileriniz eski haline geri dönecektir.