Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Instagram’da Canlı Yayın Bildirimlerini Kapatma İşlemi!

Sosyal medya platformu olan

Sosyal medya platformu olan Instagram’da bulunduğunuz ortamı arkadaşlarınızla paylaşmak için ya da sohbet edebilmek için canlı yayın özelliğini kullanabilirsiniz. Canlı yayın sayesinde arkadaşlarınız sizi izleyebilir. Aynı zamanda alt kısımda sizlere yorum yapabilir. canlı yayına geçtiğiniz zamanda sizi takip eden kişilere canlı yayına girdiğinize dair bildirim gider. Aynı zamanda karşı taraf canlı yayına girdiğinde de size bildirim gelir ve bu durum bir süre sonra canınızı sıkabilir.

Bazen canlı yayın bildirimlerinden rahatsız olursunuz ve bildirimleri kapatmak isteyebilirsiniz. Bu yazımızda da canlı yayın bildirimlerini nasıl kapatacağınız konusunda yardımcı olacağız. Bildirimleri kapatmak istediğiniz zaman yapmanız gereken Instagram uygulamasına girip daha sonra Ayarlar kısmına geçiş yapmak olacaktır. Ayarlar kısmında Anında İlet Bildirimleri kısmı yer almaktadır.

Bu seçeneğe tıklayıp daha sonra sayfayı aşağı kaydırıp Canlı Videolar seçeneğine basıp kapalı konuma getirin. Bu adımlar sayesinde canlı yayın yapan kişilerin bildirimi size gelmeyecektir. Bu yazımızda sizlere Instagram’da canlı yayın bildirimlerini kapatma konusunda yardımcı olduk. Bu konu üzerinden merak ettiğiniz soru ve görüşlerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.