Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İnstagram’da Fake Hesap Açanı Bulma

Bu yazımızda sizlere sahte

Bu yazımızda sizlere sahte hesap açan kişileri nasıl tespit edeceğiniz konusunda bilgi vereceğiz. Popüler sosyal ağ platformlarından biri olan Instagram uygulamasında aynı zamanda birçok fake hesapta barınmaktadır. Sahte hesaplar birçok kullanıcının canını sıkmaya devam etmektedir. Bizlerde sizlere bu konuda yardımcı olacağız. İlk olarak sahte hesabın ne olduğundan kısaca bahsedelim.

Fake hesap olarak adlandırdığımız sahte hesaplar gerçek kullanıcılara ait olmayan hesaplardır. Bazı kullanıcılar merak ettiği kişileri kendi hesabından değil de fake hesap açarak takip etmek ister. Instagram uygulamasında birçok kişinin fake hesabı yer almaktadır. Bu fake hesaplar bazen can sıkıcı bir hal alabilir.

Fake hesaplar o kişiyi bulamayacağınızı düşünerek sizi rahatsız edebilir. Fotoğraflarınızı kullanarak da size benzer bir hesap taklit edilebilir. Eğer siz de fake hesaplardan rahatsız oluyorsanız nasıl anlayacağınızdan bahsedelim.

Fake hesabın takipçilerine bakarak ortak arkadaşlarınızdan o kişiyi tespit edebilirsiniz. Ayrıca düşmanınız var ve sizi sevmediğini düşündüğünüz biri varsa o kişi fake hesap açıp sizi rahatsız edebilir. Kullanıcı adını alarak şifre sıfırlama yöntemini tercih edebilirsiniz. Bu alanda kullanıcının hangi e-posta ile fake hesap açtığını tahmin edebilirsiniz. E-posta yıldızlansa bile baş harfi görünür ve kişiyi bu alan üzerinden de tespit edebilirsiniz. Sizi fazla rahatsız ettiğini düşünüyorsanız savcılığa başvuru yaparak şikayette bulunabilirsiniz. Bu konu üzerinden soru ve görüşlerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.