Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Instagram’da Son Görülmeyi Kapatma İşlemi!

Popüler sosyal medya uygulaması

Popüler sosyal medya uygulaması olan Instagram uygulamasına gelen güncellemeler ile kendini geliştirmeye devam ediyor. Güncellemeler sayesinde uygulama farklı özellikler kazanıyor. Instagram uygulamasına gelen güncellemeler bazen beğeniliyor bazen de beğenilmiyor. Bazı kullanıcılar tarafından beğenilmeyen özelliklerden biri de son görülme özelliğidir. Instagram uygulamasında ne zaman aktif olduğunuzu en son ne zaman girdiğinizi arkadaşlarınız görebiliyor. DM üzerinden mesajlaştığınız kişileri DM alanına girdiğinizde o kişilerin en son ne zaman girdiğine dair bilgi alabiliyorsunuz. Eğer siz de bu özelliği sevmiyor ve kapatmak istiyorsanız bu yazımızı okumaya devam edebilirsiniz.

  • Bu özelliği kapatmak için ilk olarak sağ alt kısımda olan profil simgesine dokunun.
  •  Daha sonra Ayarlar kısmına yani iPhone cihazınızda çark simgesine Android cihazınızda ise sağ üst köşede yer alan üç nokta simgesine dokunmanız gerekiyor.
  • Gizlilik Hareket durumu ve Hareket Durumunu Göster alanlarını kapatmanız gerekiyor.

Yukarıda yer alan adımlar sayesinde Instagram uygulamasında bulunan son görülme özelliğini kapatmış olursunuz. Bu konu üzerinden merak ettiğiniz soru ve görüşlerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.